RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

MASTERCHEF - ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΗ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ - ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ?

Ολόκληρο πάρτι με κυπριακές σημαίες στήθηκε για τον Σταυρή στη Λάρνακα την ώρα του μεγάλου τελικού του MasterChef. Εκεί μια μεγάλη έκπληξη περίμενε συγγενείς και φίλους του Σταυρή.

Η κάμερα της «Φωλιάς των Κουκου», βρέθηκε στο σπίτι του Σταυρή και συνομίλησε με δικά του πρόσωπα, τους  γονείς του, την αδελφή του Μαρία, αλλά και την σύντροφο του Έλενα που ήταν δίπλα του μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Όλοι μαζεμένοι βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό, ελπίζοντας στην νίκη του Σταυρή.

Οι περήφανοι γονείς

Ο πατέρας του Σταυρή μιλώντας στην κάμερα ανέφερε « Νομίζω στον τελικό του στέρησε η απουσία του από την Κύπρο, ήταν όλα βιαστηκά. Δεν τον ήβραμεν στα καλά του.»

Την ίδια ώρα στην κάμερα μίλησε και η μητέρα του Σταυρή, η οποία μεταξύ άλλων συνεχάρη τον νικητή του μεγάλου τελικού, καθώς τελικά ο Σταυρής δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. «Συγχαρητήρια στον Σταύρο Βαρθαλίτη. Ο Σταύρος μου είχε όντως μια απόσταση για τον τελικό. Ήξερε ότι είχε κάνει κάποια λάθη. Έκανε το γλυκό αλμυρό.Τα συγχαρητήρια μου είμαι πολύ περήφανη για τον γιό μου. Είχε στόχους και νομίζω τους πέτυχε. Συγχαρητήρια Σταύρο μου σου εύχομαι τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα. Σ’αγαπώ πάρα πολύ».

Για εμάς είναι πάντα νικητής

Η αδελφή του Σταύρου, Μαρία, πλημμυρισμένη από χαρά αλλά και συγκινημένη για την επιτυχία του αδελφού της δήλωσε « Για μας παραμένει ένα νικητής μέχρι εκεί που έχει φτάσει, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και μπράβο του».

Σε απάντηση της για το πώς θα αντιμετωπίσει τον αδελφό της από κοντά η Μαρία ανέφερε «Σίγουρα θα κλάψω και θα του δώσω μια μεγάλη αγκαλιά και θα του πω ότι άξιζε.

O MasterChef της καρδιάς μου

Στο σπίτι του Σταυρή για το μεγάλο πάρτι δεν έλειπε φυσικά η σύντροφος του Έλενα, η όποια μιλώντας στην κάμερα δήλωσε « Εννοείται είναι πάλι ο νικητής της καρδιάς μου και μένα και όλων των υπολοίπων. Δεν είναι μια βαθμολογία που θα καθορίσει το πόσο άξιος είναι ένας άνθρωπος αλλά εννοείται συγχαρητήρια και στον ίδιο τον Σταύρο. Πολύ καλό παιδί».

Μάλιστα, η Έλενα κλήθηκε να συμπλήρωση την πρόταση «Ο Σταύρος είναι…»,. Η  Έλενα συμπλήρωσε με τα εξής λόγια «είναι ένας δυνατός άνθρωπος, με πολύ πείσμα, πολύ επιμονή πολλά ψιλούς στόχους και επίσης και πολύ συναισθηματικός άνθρωπος»

Για τον ενδεχόμενο μιας επίσημης δέσμευσης με τον Σταυρή η σύντροφος του δήλωσε «όχι δεν το σκεφτόμαστε είμαστε πολύ μικροί ακόμα.

Η Έλενα κλήθηκε να απαντήσει και για τις μαγειρικές τις ικανότητες . Η απάντηση της, εξαιρετικά συγκινητική: «προσπαθώ να μάθω από τον Masterchef της καρδιάς μου».

Δείτε το βίντεο:

https://omegalive.com.cy/    dailystars


 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)