RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ SURVIVOR

Πολλά λέγονται και πολλά γράφονται για τις σχέσεις του ΣΚΑΪ
με την τούρκικη εταιρεία παραγωγής «Acun Medya».

Η αλήθεια όμως όπως φαίνεται απέχει πολύ από αυτή που θέλουν ορισμένοι υποστηρίζοντας ότι οι δύο πλευρές είναι… στα μαχαίρια.

Μάλιστα όπως μαθαίνω ανώτατοι αξιωματούχοι του σταθμού έχουν τακτικές συνομιλίες με τον Acun Ilicali για να αποφασίσουν το πλαίσιο της συνεργασίας τους για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου πάνω πάνω στο τραπέζι των συζητήσεων είναι το Survivor αφού και οι δύο πλευρές επιθυμούν την επόμενη σεζόν να κάνει comeback στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Οι συζητήσεις για το ριάλιτι επιβίωσης είναι σε προχωρημένο στάδιο κι όπως όλα δείχνουν την επόμενη σεζόν, στις αρχές της καινούργιας χρονιάς, κάθε βράδυ, στο prime time του ΣΚΑΪ θα πάρει θέση το Survivor. Αμέσως δηλαδή το τέλος του Big Brother που θα ξεκινήσει στις αρχές της επόμενης σεζόν και θα ολοκληρωθεί στο τέλος της χρονιάς θα βγει στον αέρα ο καινούργιος κύκλος του Survivor.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν και από τις εξελίξεις με την πανδημία του κορονοϊού αλλά το κανάλι του Φαλήρου θέλει να εντάξει στο πρόγραμμά του το ριάλιτι επιβίωσης και για αυτό μελετούν όλους τους τρόπους… για παν ενδεχόμενο…!              Γρηγόρης Μελάς   newsit







ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)