RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ EUROVISION - ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ

“Love Shine a light” τραγούδησαν όλοι οι διαγωνιζόμενοι μαζί.


Με πολλή μουσική, παλιές και νέες συμμετοχές, αλλά και πολλές εκπλήξεις, η Ευρώπη ενώθηκε χτες στο ρυθμό της Eurovision 2020, μέσα από την ειδική εκπομπή με τον τίτλο «Europe Shine a Light» που διοργανώνει η EBU σε συνεργασία με την ολλανδική τηλεόραση.

Το δίωρο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που αντικατέστησε τον Μεγάλο Τελικό μετά τη ματαίωσή του, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, λόγω της πανδημίας του Covid-19, προβλήθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ1 και το Web Tv της ΕΡΤ.
 

Από το Studio 21 του Hilversum οι Chantal Janzen, Edsilia Rombley (Eurovision 1998 και 2007) και Jan Smit, οι Ολλανδοί παρουσιαστές της φετινής Eurovision, μας παρουσίασαν αποσπάσματα από τα 41 video clips, σχολίασαν εναλλακτικά προσωπικά «postcards», άκουσαν μαζί μας μηνύματα ελπίδας από όλους τους φετινούς συμμετέχοντες, αναζήτησαν σε όλη την Ευρώπη παλιούς σταρ της Eurovision και “φώτισαν” μοναδικά με ένα τραγούδι την Ευρώπη και την ελπίδα μας για το μέλλον, με τη συμμετοχή όλων!

Με τίτλο εμπνευσμένο από το νικητήριο τραγούδι της Μεγάλης Βρετανίας και της Katrina «Love Shine A Light» στη Eurovision του 1997, η παραγωγή της EBU θέλησε να τιμήσει τους δημιουργούς και τους καλλιτέχνες των 41 εθνικών αποστολών που θα συμμετείχαν στο φετινό διαγωνισμό.

Έτσι, λοιπόν, για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού της Eurovision είχαμε μια καταπληκτική συνεργασία εξ αποστάσεως με το “Love Shine a light”.               zappit




 






ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)