RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

ΚΥΠΡΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΞΕΣΠΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠ ΠΑΙΔΕΙΑΣ "κύριε ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ"

Μητέρα δύο παιδιών με αναπηρία, ξεσπά μέσω ανάρτησής της στο
Facebook κατά του υπουργού Παιδείας, Πρόδρομου Προδρόμου, ως προς την απόφαση να μην επιτραπεί η επιστροφή στα σχολεία της συγκεκριμένης ομάδας μαθητών.
Όσα αναφέρονται στην ανάρτηση της παραπονούμενης μητέρας, είναι σε αρκετά έντονο ύφος και είναι ορατός ο θυμός και η αγανάκτηση που νιώθει.
Η γυναίκα, επεσύναψε και φωτογραφία των αγαπημένων της παιδιών στην ανάρτηση, ωστόσο για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να την προβάλουμε.
Πιο κάτω αυτούσια όσα αναφέρονται στην ανάρτηση:
«ΝΑΙ κύριε με μικρά γράμματα υπουργέ Παιδείας έχω 2 υπέροχα παιδιά με ΑΝΑΠΗΡΊΑ... Και ΝΑΙ κύριε υπουργέ προς εκπλήξεως σας κυκλοφορούν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και προ εκπλήξεως εμάς τους ΑΠΑΓΟΡΕΎΤΗΚΕ από εσάς η είσοδος σε ένα χώρο που μέχρι τώρα και εμείς και αυτά το θεωρούσαν δεύτερο τους ΣΠΊΤΙ...Και ακόμα πιο απάνθρωπο είναι ότι για να τους δεχτείτε πίσω χρειάζονται χαρτιά, πιστοποιητικά που όλα αυτά τα έχουν όλα τα σχολεία από την αρχή της σχολικής χρονιάς.... ΕΛΕΟΣ κύριε....
Ο προβληματισμός όμως είναι ότι εμμένετε σε αυτήν την λανθασμένη απόφαση σας μετά από την κατακραυγή όλου του κόσμου, μετά από την κατακραυγή της επιτρόπου, μετά από την κατακραυγή των ΜΜΕ...Και ο λόγος ποιος?? Να μας αποδείξεις τι?? Δεν είναι η 1 μέρα απουσίας τους από το σχολείο αλλά το ΓΙΑΤΙ??? 24news 


 
Ευτυχώς που σε αυτό το αποδιοργάνωτο σύστημα του υπουργείου παιδείας υπάρχουν και ΆΝΘΡΩΠΟΙ οι ΔΆΣΚΑΛΟΙ που τους αναθέσετε αυτήν την άθλια σου απόφαση να μας την ανακοινώσουν αυτοί με βαριά καρδιά και που ήταν δίπλα μας σε όλη αυτήν την καραντίνα και περισσότερο αυτές τις δύο μέρες....Η ΑΝΑΠΗΡΊΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΣΘΈΝΕΙΑ κύριε!!».


 


ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)