RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

ΚΥΠΡΟΣ - ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ & ΚΟΥΡΕΙΑ

Ανοικτά και τις Κυριακές τα κομμωτήρια για
ένα μήνα – Προετοιμάζονται οι κομμωτές και οι κουρείς για την επάνοδο τους – Λήψη αυστηρών μέτρων – Δυσκολεύουν κάποια από τα μέτρα
Ουκ ολίγοι είναι αυτοί που αναμένουν το άνοιγμα των κομμωτηρίων και των κουρείων και έτσι οι λίστες αναμονής για ένα ραντεβού μεγαλώνουν.
Αν και η 21η Μαΐου που έχει οριστεί ως η ημέρα που μπαίνουμε στη δεύτερη φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων και ανοίγουν μεταξύ άλλων κομμωτήρια και κουρεία, είναι ημέρα Πέμπτη, που υπό άλλες περιστάσεις, για τα εν λόγω καταστήματα θεωρείτο ημέρα ανάπαυσης, κάτι τέτοιο δε θα ισχύσει.
Τα κομμωτήρια και κουρεία θα είναι ανοικτά, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Εγγραφής Κουρέων και Κομμωτών Σταύρος Δημητρίου μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ενώ σημείωσε ότι για τον επόμενο μήνα θα είναι ανοικτά και τις Κυριακές. Παράλληλα έκανε έκκληση στο κοινό να κάνει λίγη υπομονή καθώς όλοι θέλουν να εξυπηρετηθούν τις πρώτες ημέρες ανοίγματος των κομμωτηρίων ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να γίνει.
Όσον αφορά τους κομμωτές ανέφερε ότι ήδη άρχισαν την προετοιμασία επιστροφής βασισμένοι στους αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες που τέθηκαν ενώ σημείωσε ότι κάποια από τα μέτρα που τους ζητήθηκαν τους δυσκολεύουν.
Ο κύριος Δημητρίου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δε μπορούν να ανοίξουν τα κλιματιστικά κάτι, που όπως συμπλήρωσε, δε συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις στο εξωτερικό και θα δυσκολέψει τους κομμωτές και τους κουρείς που θα φοράνε μάσκα και γάντια. Συνέστησε στους κομμωτές να κάνουν υπομονή με την ευχή το μέτρο αυτό να κρατήσει για λίγο.
Επίσης, πρόσθεσε, ζητήθηκε από τους κομμωτές να κάνουν θερμομέτρηση και έτσι πρέπει να προμηθευτούν θερμόμετρο κάτι που ίσως στοιχίσει. Ωστόσο διαβεβαίωσε ότι θα κάνουν ότι τους ζητήθηκε. cyprustimes