RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 19 Απριλίου 2020

ΣΑΡΩΣΕ ΤΟ LIVE - ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΖΕΝΙΘ ΚΑΙ ΡΙΚΚΟ ΙΩΑΝΝΟΥ

To ZENITH 96,4 κατάφερε για ακόμα μία φορά
να ενώσει ολόκληρη την Κύπρο σε ένα πρωτοποριακό για τα δεδομένα του νησιού μας LIVE .

Από τις 10;00 το πρωί μέχρι και τη μία το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, ο Ρίκκος Ιωάννου παρουσίασε την πιο Πασχαλινή εκπομπή της κυπριακής ραδιοφωνίας μέσα από την αυλή του σπιτιού του και με συνεργούς τον γιο του Χρήστο καθώς και όλο το νησί κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω. 

Ταυτόχρονα την Πασχαλινή εκπομπή του Ρίκκου Ιωάννου παρακολούθησαν μέσω του Facebook live streaming χιλιάδες άτομα - έφτασε μέχρι και 34,000 -  ενώ τα μηνύματα στο 2929 έπεφταν σαν βροχή.

Ευχές, αφιερώσεις, τραγούδια, κέφι, σούβλα αλλά και φλαούνες στόλιζαν το τραπέζι της οικογένειας του Ρίκκου Ιωάννου προκειμένου οι ακροατές και οι θεατές μέσω facebook να νιώσουν όσο πιο γιορτινά γίνεται τις δύσκολές αυτές μέρες που βιώνουμε.


Η ενεργεια του Ρίκκου Ιωάννου αλλά και η αγάπη του ΖΕΝΙΘ 96,4 fm προς όλο τον κόσμο ήταν αυτό που κατάφερε να κάνει αυτή την πρωτοποριακή εκπομπή να σαρώσει και να αγκαλιάσει τους πάντες. Και του χρόνου με υγεία. 


Εκεί βρέθηκε και το συνεργίο του ALPHA Κύπρου όπου και κατέγραψε την μαγεία του Πασχαλινού LIVE.
Κι αύριο ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ αρκετές από τις ζωντανές εκπομπές του ΖΕΝΙΘ 96,4 θα είναι on air - όπως πάντα άλλωστε - για όλους εσάς τους ακροατές.