RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 18 Απριλίου 2020

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ - ΕΞΙ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ ΘΕΤΙΚΟΙ

Επιστρατεύοντας ψυχικές δυνάμεις που ποτέ δεν φαντάζονταν ότι διέθεταν και ακολουθώντας τη θεραπεία που τους έχει χορηγηθεί, έξι μέλη της ίδιας οικογένειας αντιμετωπίζουν με δύναμη την ανίερη επίθεση του κορωνοϊού στο σπίτι τους.                                        

11 ΤΑ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 

Το ένα μετά το άλλο, τα θετικά αποτελέσματα στα σχετικά τεστ ήταν αρκετά για να ενσπείρουν αρχικά τον τρόμο ανάμεσά τους, καθώς είδαν τα δεδομένα τους να ανατρέπονται και να έρχονται τα πάνω - κάτω στη ζωή τους εν μια νυκτί, μη γνωρίζοντας τι να περιμένουν όλοι και ο καθένας ξεχωριστά από τις επιπτώσεις των συμπτωμάτων του ιού στην υγεία τη δική τους και των δικών τους ανθρώπων.           
                                                                          
Στο παρόν στάδιο παραμένουν, ασφαλώς, απομονωμένοι στο σπίτι τους, στον πρώτο όροφο και τον δεύτερο όροφο του οικογενειακού κτιρίου.          
                                                                
Ακολουθούν τις οδηγίες υγιεινής, ασφάλειας και αποθεραπείας, που τους έχουν δοθεί, προσαρμόζονται κάθε ώρα όλο και περισσότερο στην πρωτόγνωρη κατάσταση στην οποία περιήλθαν και παίρνει δύναμη ο ένας από τον άλλο.                                    
Μεγαλύτερη έγνοια όλων η γιαγιά, που είναι άνω των 70, αλλά η ίδια εμψυχώνει παιδιά και εγγόνια με τις προσευχές της και με παλιές ιστορίες, στις οποίες η ανθρώπινη θέληση νικά το κακό. Ιστορίες που ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε την ευκαιρία να τους αφηγηθεί.          
                                                                                   
Για ευνόητους λόγους δεν προχωράμε σε λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ενδείξεις για την ταυτότητα της οικογένειας, καθώς με τίποτα δεν θα θέλαμε να αποδειχθούμε υπεύθυνοι για πιθανά κρούσματα περιέργειας, ακόμα και προκατάληψης, που ίσως αντιμετωπίσουν σήμερα, αλλά και αύριο, όταν πια επιστρέψουν στην κανονική τους κοινωνική και επαγγελματική ζωή.                                                                                   
 
Η οικογένεια ζει στη Λευκωσία και κρίθηκε απαραίτητο όλα τα μέλη της να υποβληθούν στο σχετικό τεστ, μετά από επαφή με άτομο - φορέα του κορωνοϊού. Στο πέρασμα των ημερών αντιμετωπίζουν με όλο και μεγαλύτερη ψυχραιμία τη νέα τους πραγματικότητα, αποτελώντας παράδειγμα για τους λίγους ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός τους, που γνωρίζουν γι’ αυτήν, συμβάλλοντας όσο και όπως μπορούν στη στήριξη και την ανακούφισή τους.                                                           
 
Δημοσιεύουμε σήμερα το θέμα, μέρα της Ανάστασης, θέλοντας να δώσουμε έμφαση σε ό,τι ακράδαντα πιστεύουμε: Ο άνθρωπος δύναται να πολεμήσει το κακό, απ’ όπου κι αν αυτό προέρχεται, αποδεικνύοντας πως έχει δυνατότητες ανεξάντλητες, που τον καθιστούν ικανό να αναζητά και να ανακαλύπτει το καλό και το καλύτερο κάθε μέρα.

Καλή Ανάσταση σε όλους μας και σε όλα τα επίπεδα. reporter cy