RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

ΞΕΣΠΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ - Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΧΙ

Στο κόκκινο είναι η αγωνία των οικείων του Δημήτρη Αντωνίου,
του οποίου τα ίχνη χάθηκαν από τις 15 Μαρτίου και μέχρι σήμερα, ένα μήνα μετά δηλαδή, δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Της Μαρινέλλας Παναγιώτου
Το 24news επικοινώνησε με τον πατέρα του 28χρονου, τον κ. Κυριάκο, ο οποίος μεταξύ άλλων καταγγέλλει ότι η Αστυνομία δεν δίνει την αρμόζουσα σημασία στην υπόθεση και ότι οι απλοί πολίτες είναι αυτοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των ερευνών.
Μάλιστα, ο κ. Κυριάκος, προχώρησε σε μια καταγγελία μέσω της ιστοσελίδας μας, σχετικά με ψευδείς πληροφορίες που δόθηκαν, σχετικά με το παιδί του, οι οποίες αποπροσανατόλισαν τις έρευνες.
Αρχικά, ο κ. Κυριάκος ανέφερε: «Είναι μόνο ο κόσμος που προσπαθεί, η αστυνομία λειτούργησε λίγο μετά από καταγγελίες μου στα ΜΜΕ. Μόνο ο κόσμος… Η Αστυνομία σήκωσε  τα χέρια ψηλά τελείως».

Ο πατέρας του 28χρονου, σημείωσε επίσης: «Είμαστε σε απελπιστική κατάσταση, πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι ζωντανός, πρέπει να έπαθε κάτι ή αμνησία, να είναι ταλαιπωρημένος και να μην μπορεί να επικοινωνήσει».
Όσον αφορά τις πληροφορίες που δόθηκαν από πολίτες όλο αυτό το διάστημα, που φαίνεται να τον έχουν δει, ο κ. Κυριάκος σημείωσε: «Οι πιο βάσιμες πληροφορίες που ήταν 2 -3 όλοι είπαν ότι φαινόταν ταλαιπωρημένος, χαμένος σαν να μην ξέρει πού πάει και όλοι λένε ότι φοράει τα ίδια ρούχα».
Σημαντική ήταν η καταγγελία που έκανε ο κ. Κυριάκος. Όπως μας εξήγησε, το περασμένο Σάββατο, υπάλληλος εταιρείας παροχής ιδιωτικής φύλαξης, ανέφερε ότι είδε τον Δημήτρη και μάλιστα ότι τον καταδίωξε για να καταφέρει να τον πιάσει. Είπε κιόλας, ότι το όλο σκηνικό διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια πολίτη.
Η εν λόγω αναφορά, σύμφωνα με τον πατέρα του 28χρονου Δημήτρη, αποδείχθηκε ψευδής, αφού εξετάστηκαν κλειστά κυκλώματα της περιοχής και δεν καταγράφηκε πουθενά το περιστατικό, ενώ και ο πολίτης που ο ίδιος ο φύλακας υποστήριξε ότι είδε το σκηνικό, δεν επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του. Πάντα σύμφωνα με τον κ. Κυριάκο, ο φύλακας στην συνέχεια υπέπεσε σε αντιφάσεις στις αναφορές του στην Αστυνομία αλλά και στους οικείους του Δημήτρη. 
Σημειώνεται ότι η υπόθεση έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία. Ο κ. Κυριάκος, διερωτήθηκε για ποιο λόγο ο φύλακας προσπάθησε να δώσει ψευδείς πληροφορίες και σχολίασε «παίζουν με τον πόνο μας».
Το 24news επικοινώνησε με την εταιρεία που εργοδοτεί τον φρουρό, με τον υπεύθυνο να σχολιάζει ότι: «Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία. Εάν προκύψουν αδικήματα, ο υπάλληλος θα τεθεί ενώπιον δικαιοσύνης. Αν η κατάληξη είναι αυτή, η εταιρεία θα προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες»
Πώς εξαφανίστηκε ο Δημήτρης – Συγκινεί ο κόσμος
Ο κ. Κυριάκος, εξιστόρησε στην ιστοσελίδα μας, όλα τα γεγονότα από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του παιδιού του.
Όπως μας εξήγησε, βρίσκονταν στην Βουλγαρία και όταν επέστρεψαν, λόγω του κορωνοϊού, έπρεπε να μείνουν 14 ημέρες σε αυτοπεριορισμό. Ο Δημήτρης, προτίμησε να πάει στο σπίτι που έχουν σε χωριό της Πάφου, ώστε να μπορεί να γυμνάζεται, αφού ήταν κάτι που του άρεσε πολύ να κάνει, παρά να μείνει κλεισμένος στο σπίτι στην πόλη.
Την ημέρα της εξαφάνισής του, κάμερες από περιοχή στο Λατσί, τον δείχνουν να κάνει τροχάδην προς τα Λουτρά της Αφροδίτης και κατευθυνόταν προς το σημείο όπου του άρεσε να πηγαίνει πάντα. 

Στις εικόνες που καταγράφηκαν, ο Δημήτρης φοράει το καπελάκι του, κρατάει μπουκάλι με νερό και φαίνεται υγιής. Σημειώνεται ότι σε αυτά τα σημεία, εντοπίστηκαν το όχημα του 28χρονου και τα ρούχα του.
Στην συνέχεια, χάνονται τα ίχνη του και οι πληροφορίες που δόθηκαν από πολίτες αναφέρουν ότι τον είδαν στην Λεμεσό. Τα κλειστά κυκλώματα, στα σημεία όπου αναφέρθηκε ότι πολίτες είδαν τον Δημήτρη, δεν τον εντοπίζουν.
Όσοι υποστηρίζουν ότι τον είδαν, τον περιγράφουν ως φοβισμένο, σαν χαμένο και αξύριστο, ενώ φαίνεται ότι τα ρούχα που φοράει δεν είναι δικά του, αφού φαίνονται μεγάλα.

Καταγγέλλει και την Αστυνομία
Ο κ. Κυριάκος, στην επικοινωνία που είχαμε, υποστήριξε ότι η Αστυνομία,  δεν συντρέχει ουσιαστικά στις έρευνες για εντοπισμό του παιδιού του. Αναφέρει ότι, μέλη της Δύναμης επισκέπτονται για λίγο τα σημεία όπου γίνονται έρευνες από εθελοντές και στην συνέχεια φεύγουν.
«Είναι για να φανεί ότι ήρθαν» σχολίασε ο κ. Κυριάκος ενώ υποστήριξε ότι η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες για πληροφορία που δόθηκε Πέμπτη, την Κυριακή.
Ευχαριστίες στους πολίτες
Ο πατέρας του 28χρονου Δημήτρη, καταληκτικά θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές που βοηθούν στις έρευνες για εντοπισμό του παιδιού του. Συγκεκριμένα, φίλους του Δημήτρη, το κλαμπ των οπαδών της Ανόρθωσης, το ΕΛΑΜ κα δύο αστυνομικούς που υπηρετούν στην Πόλη Χρυσοχούς και Πάφο, οι οποίοι κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τόσο στις έρευνες όσο και στην ψυχολογία των οικείων του 28χρονου.
Όπως μας εξήγησε ο κ. Κυριάκος, το ΕΛΑΜ βρέθηκε από τις πρώτες κιόλας στιγμές στο πλευρό τους, παίρνοντας εθελοντές για να συνδράμουν στις έρευνες, ενώ πλήρωσε και δύτες για να διεξάγουν έρευνες στην θάλασσα. Επίσης, βουλευτής του ΕΛΑΜ, αυτοπροσώπως βρίσκεται στα σημεία των ερευνών και προσφέρει βοήθεια. 24news