RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

ΚΥΠΡΟΣ - ΗΘΕΛΕ ΣΕΞ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ 8998

75 χιλιάδες εγκρίσεις για κατ’ εξαίρεση
μετακίνηση πολιτών παραχωρήθηκαν από τις οκτώ χθες το πρωί μέχρι τις οκτώ σήμερα το πρωί, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας αποστολής μηνυμάτων SMS στον αρθμό 8998. Ο Επίτροπος Καινοτομίας Κυριάκος Κόκκινος ανέφερε ότι η πλατφόρμα συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της και απέδωσε τον μεγάλο αριθμό των μηνυμάτων σε δοκιμαστικές ενέργειες των πολιτών, ώστε να αποκτήσουν εμπειρία και εμπιστοσύνη προς το σύστημα.
“Ο αριθμός είναι μεγαλύτερος από όσο θα ανέμενα, αλλά αυτό δεν είναι ανησυχητικό. Πιστεύω ότι κάθε μέρα που περνά και ο χρήστης αποκτά εμπιστοσύνη στο σύστημα, θα το χρησιμοποιεί ως μια κατ’ εξαίρεση μετακίνηση για συγκεκριμένους λόγους.” 
 Σύμφωνα με τον κύριο Κόκκινο, το σύστημα έχει απορρίψει άλλες τριάντα περίπου χιλιάδες αιτήματα εξαιτίας της δομής του μηνύματος που έχει σταλεί. Κάλεσε μάλιστα το κοινό να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες για καταχώρηση στο SMS του αριθμού που αντιστοιχεί στον λόγο της αίτησης, του αριθμού αυτότητας και του ταχυδρομικού κώδικα, αφήνοντας μεταξύ τους κενά.
“Εχουμε διαπιστώσει ότι κάποιοι για παράδειγμα βάζουν το 8 και μετά προσπαθουν να εξηγήσουν και τον λόγο που ζητούν έγκριση. Αυτό είναι λάθος και θα πάρουν απόρριψη. Θα εξηγήσουν στον αστυνομικό που θα τους σταματήσει τον λόγο.”
Ο κύριος Κόκκινος είπε ότι έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα κακής χρήσης του συστήματος από ορισμένους, αφού στάληκαν μηνύματα αστείου ή απαράδεκτου περιεχομένου.
“Αρχικά δώσαμε την δυνατότητα να βάζουν το λόγο αλλά αυτό καταργήθηκε. Ένας είχε βάλει ότι πάει στη φιλενάδα του για συνέυρεση, τέτοια πράγματα είναι χιουμοριστικά αλλά δεν είναι ώρα για χιούμορ από μια υπηρεσία που είναι για να εξυπηρετεί τον πολίτη”
Σε ότι αφορά στην επιβολή περιορισμού, ο Επίτροπος Καινοτομίας είπε ότι υπάρχει η δυνατότητα στο σύστημα αλλά η απόφαση ανήκει στο Υπουργείο Εσωτερικών.hallomama