RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΚ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ" ΣΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα το
πρωί της Τρίτης (07/01), την ποινή στην 19χρονη από τη Βρετανία, την οποία έκρινε ένοχη για το αδίκημα της δημόσιας βλάβης ύστερα από ψευδή καταγγελία της ότι βιάστηκε από 12 Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα στις 17/7/19.

Από το πρωί έχουν συγκεντρωθεί ακτιβίστριες από το Ισραήλ έξω από το Δικαστήριο οι οποίες φωνάζουν συνθήματα μεταξύ των οποίων «Ντροπή στην δικαιοσύνη της Κύπρου», « Κατηγορώντας το θύμα το βιάζετε ξανά» και «Όχι σημαίνει όχι»
Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει ακόμη και από τα ξένα Μέσα ενημέρωσης που βρίσκονται στο σημείο.

Σύμφωνα με την ανταποκριτή μας Μαρινέλλα Παναγιώτου είναι παρών στο δικαστήριο χαμός έγινε με την άφιξη της 19χρονης στο χώρο αφού ακούγονταν από παντού δυνατά συνθήματα κάτι που την συγκίνησε ιδιαίτερα και την οδήγησε στην αγκαλιά της μητέρας της.
Η αίθουσα είναι ασφυκτικά γεμάτη. Εντός της είναι η Σκεύη Κουκουμά, η Μαρίνα Κούκου οι γονείς της 19χρονης όπως και άλλα πρόσωπα που στηρίζουν τα γυναικεία δικαιώματα.

Ποινή
Ο δικαστής έλαβε υπόψη την μετάνοια, το νεαρό της ηλικίας της, τις οικογενειακές της περιστάσεις, το ότι λαμβάνει αντικαταθλιπτικά φάρμακα και τέλος έλαβε υπόψη την μεγάλη δημοσιότητα που είχε η υπόθεση.
Η απόφαση του δικαστή είναι ποινή φυλάκισης 4 μηνών με αναστολή ποινής για τρία χρόνια επειδή έμεινε στην φυλακή για ένα μήνα και στην Κύπρο το τελευταίο διάστημα. Ακόμη όπως σημειώνει έμεινε μακριά από οικογένεια και φίλους και έχασε το ακαδημαϊκό της έτος.
Ο δικαστής ανέφερε χαρακτηριστικά, «Λόγω των πιο πάνω αποφάσισα να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία». 24news 




ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)