RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

ΚΥΠΡΟΣ - ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΣ ΑΠΟΨΕ - ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τοπικές βροχές από το βράδυ Τετάρτης

Καλησπέρα φίλοι μου- ΤΑΣΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ

Πέρασμα ψυχρού μετώπου αναμένεται βραδυνές ώρες Τετάρτης προς Πέμπτη ξημερώματα με συνοδεία αβαθές χαμηλού βαρομετρικού.
Αυτήν την ώρα 15:50 βρίσκεται πιο βόρεια μας που μπροστά του δίνει αυξημένες νεφώσεις με βροχές και χιόνια. Τα χιόνια στις εκεί περιοχές περίπου από τα 700 μέτρα και πάνω. Σε εμάς δεν ευννούνται χιόνια ακόμα.
Από αργά το βράδυ περίπου από τις 22:00 και από βόρεια-βορειοδυτικά υπολογίζω να ξεκινήσουν να παρατηρούνται τοπικά βροχές.
Βροχές ελαφράς έως μέτριας έντασης με τις καταιγίδες να ευνοούνται στο θαλάσσιο χώρο βόρεια-βορειοανατολικά της Κύπρου.
Φαίνεται ότι στο βόρειο-βορειοανατολικό θαλάσσιο χώρο θα πέσουν οι περισσότερες βροχές.

Τοπικές βροχές σε περιοχές επαρχίας Πάφου, Λεμεσού, ορεινά και από εσωτερικό προς βόρεια-βορειοανατολικά με τις πιθανές ποσότητες να σας παρουσιάζονται μέσα από χάρτη και να είναι κυρίως προς βόρεια οι σχετικά περισσότερες βροχές.
Μέχρι και νωρίς αυγινές ώρες Πέμπτης περίπου 04:00-05:00 υπάρχει το ενδεχόμενο τοπικών βροχών ενώ μετά ο καιρός βελτιώνεται. Λόγω βόρειου ρεύματος αέρα αφήνω κάποιο ενδεχόμενο γύρω στο μεσημέρι στα νότια σε επαρχία Λεμεσού τοπικά να πέσουν κάποιες βροχές.
Σε γενικές γραμμές φαίνονται κάποιες βροχές που θα είναι τοπικές και όχι σε μεγάλες ποσότητες..
Άνεμοι βραδινές ώρες Τετάρτης προς Πέμπτη λόγω εισχώρησης σταδιακά ψυχρού ρεύματος στην περιοχή μας στα 2-4 μποφόρ όμως στα βόρεια-δυτικά και νότια παράλια και έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασίες για Πέμπτη:
Ελάχιστες θερμοκρασίες κατά τις αυγινές ώρες και συγκεκριμένα γύρω στις 05:00 πέφτει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 βαθμούς στα παράλια και στους 5-8 βαθμούς στα ορεινά. Φαίνεται να ανεβαίνουν κάπως οι ελάχιστες λόγω της πιθανότητας που υπάρχει για βροχές και νεφελώδη καιρού.

Μέγιστες θερμοκρασίες σε πτώση και ανεβαίνει γύρω στις 14:00 το μεσημέρι στους 18-20 βαθμούς στο εσωτερικό και έως 20 βαθμούς στα παράλια. Τοπικά στα δυτικά και νότια παράλια λόγω βόρειου-βορειοανατολικού καταβάτη ανέμου και έως 21 βαθμούς. Πάνω στα ορεινά 6-11 βαθμούς.
Κατά τις βραδινές ώρες, γύρω στις 22:00, πέφτει η θερμοκρασία στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 12 βαθμούς στα παράλια και 1-5 βαθμούς στα ορεινά που πάνω στο Τρόοδος ενδέχεται να σχηματισθεί και παγετός.
Ψύχρα τις βραδινές και αυγινές ώρες.

Άνεμοι 2 έως 4 μποφόρ και έως 5 μποφόρ στα βόρεια και ανατολικά. Βορειοανατολικό ψυχρό ρεύμα με την αισθητή θερμοκρασία να είναι λίγο πιο κάτω από ότι θα αναγράφεται στα θερμόμετρα







ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)