RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

ΝΕΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ - ΚΥΠΡΟΣ - ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Χαμηλά βαρομετρικά φέρνουν βροχερή εβδομάδα


Όπως θα δείτε στο σχεδιάγραμμα που σας παρουσιάζω φαίνεται να έχουμε αλλαγή στο καιρικό σκηνικό της περιοχής μας το διάστημα 9-16 Δεκεμβρίου με βροχές, καταιγίδες και στο σύνολο να πέσουν αξιόλογες ποσόητες βροχής. Οι βροχές θα καλύψουν όλη την Κύπρο.
Πιθανότητα για 2-3 χαμηλά βαρομετρικά να προσεγγίζουν την περιοχή μας και έτσι να μπαίνουμε σε άστατο καιρικό σκηνικό με βροχές κατά περιόδους.
Θα πέσει και η θερμοκρασία αλλά σε γενικές γραμμές δεν θα είναι μεγάλη αυτή η πτώση.

Σήμερα Κυριακή 8/12 ενα μικρό ενδεχόμενο προς βραδινές ώρες τοπικές περιορισμένες βροχές στα δυτικά-νότια και βόρεια παραθαλάσσια τμήμτα.
Δευτέρα 9/12 θα έχουμε τοπικές βροχές και κάποιες μπόρες μικρής διάρκειας διάσπαρτα στο νησί.

Μετά από αυτό το διάστημα που θα έχουμε αρκετές βροχές φαίνεται μια τάση καλοκαιρίας με άνοδο θερμοκρασίας το διάστημα 17-22 Δεκεμβρίου. Είναι μια τάση και θα δούμε και τις επόμενες ημέρες πως θα εξελιχθεί.
Αν τολμήσω να πω για την τελευταία εβδομάδα του μήνα κάτι που το ρίσκο είναι μεγάλο έως τεράστιο είναι να υπάρχει η τάση ανόδου του Αζορικού Αντικυκλώνα σε βορειότερα τμήματα σε δυτική Ευρώπη λειτουργώντας ως εμποδιστής με αποτέλεσμα να ανοίξει διάδρομο κατάβασης ψυχρών αερίων μαζών νοτιότερα που μπορεί μετά τις 25 Δεκεμβρίου να επηρεάσει και εμάς.
Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο και απλά δίνω μια πιθανή τάση καιρού.  24news 




ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)