RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

ΑΓΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΒΙΝΤΕΟ


Το βίντεο διεκόπη ακριβώς τη στιγμή που ο δικηγόρος σηκώνει
τη γροθιά του"

Ένα απρόσμενο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου σε νυχτερινό μαγαζί στη Λάρισα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο “Μεσημέρι” του ΣΚΑΪ, πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό κρατούσε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

“Ο φίλος μας, ο Αλέξης Κούγιας, πλακώθηκε χθες το βράδυ για τα μάτια μιας γυναίκας στη Λάρισα;” αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας προς τον συνεργάτη του, Χρήστο Δρακοντίδη που παρουσίασε το σχετικό ρεπορτάζ στην εκπομπή της Τρίτης.

“Το Σάββατο βράδυ, ένα άγριο επεισόδιο το οποίο εκτυλίχθηκε μέσα σε κέντρο διασκέδασης της Λάρισας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος προβάλλοντας στον αέρα της εκπομπής πλάνα από το περιστατικό τα οποία ακολούθησαν βεβαίως τα σχόλια από την ομάδα του Γιώργου Λιάγκα στο “Μεσημέρι”.

“Το βίντεο διεκόπη ακριβώς τη στιγμή που ο δικηγόρος σηκώνει τη γροθιά του για να επιτεθεί σε έναν άντρα που κάθεται στο διπλανό τραπέζι. Αρχικά του ρίχνει ένα ποτήρι με νερό και χθες, λοιπόν, γύρω στις 11 μίλησα με τον ίδιο τον Αλέξη Κούγια που μου είπε να μεταφέρω ακριβώς όσα έγιναν. Στο διπλανό ακριβώς τραπέζι υπήρχε μια άλλη παρέα με δυο άντρες. Ένας εκ των δύο πέρασε από το τραπέζι του γνωστού ποινικολόγου και κάτι φέρεται να είπε στην κοπέλα που συνόδευε τον Αλέξη Κούγια. Κάτι το οποίο την πρόσβαλε” σημείωσε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

“Ο δικηγόρος ζήτησε τον λόγο, ο άλλος κύριος απάντησε με έναν προσβλητικό τρόπο με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα. Το επεισόδιο όμως δεν έγινε μεταξύ των δύο. Όταν γύρισε στο τραπέζι ο άνδρας αυτός είπε στην παρέα του τι συνέβη και τότε εμφανίστηκε ένας άλλος, ο οποίος πήγε να ζητήσει τον λόγο από τον Αλέξη Κούγια και εκεί άναψαν τα αίματα και έγινε ότι έγινε. Προφανώς και τον πρόσβαλλε, κουβέντα στην κουβέντα” πρόσθεσε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ το “Μεσημέρι”.

Τα καρέ της κάμερας δε χωρούν μάλλον πολλές διαφορετικές ερμηνείες…          zappit 
















ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)