RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ "ΚΟΠΗΚΕ" ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΤΟ ΣΟΚ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΣΤΟ SHOWTIME CY

Μία από τις λιγοστές κυπριακές ταινίες που
έχουν βραβευτεί παγκοσμίως ξαφνικά όπως αποκαλύπτει το ShowTime Cy.... κόβεται στην Κύπρο. 


Ο σκηνοθέτης της ταινίας Ανδρέας Le Κολοκοτρώνης μιλάει αποκλειsτικά στο ShowTime Cy με τεράστια πικρία για την εξέλιξη αυτή....


"Αγαπώ την σκηνοθεσία και την κινηματογράφηση. Δεν έχω σπουδάσει σκηνοθέτης σε κάποιο φημισμένο πανεπιστήμιο, και ότι ξέρω το έμαθα μέσω διαφόρων σεμιναρίων στο διαδίκτυο και ατελείωτες ώρες εξάσκησης και πειραματισμού." λέει αποκλειστικά στο ShowTime Cy και συνεχίζει "Έχοντας πάει σε αρκετούς διαγωνισμούς ταινιών τα τελευταία χρόνια, αποφάσισα πως πλέον είχα την απαραίτητη εμπειρία για να δημιουργήσω κάτι το οποίο θα ήταν στα πλαίσια των απαιτήσεων τους. Ως λάτρης του νησιού μας και ζωόφιλος, ήθελα να παράξω κάτι το οποίο θα συμπεριλάμβανε τα δύο πιο πάνω στοιχεία, κάτι από κρύο χειμώνα το οποίο θα κατέληγε σε ένα ζεστό ανοιξιάτικο απόγευμα και θα περιλάμβανε μερικά τετράποδα ως πρωταγωνιστές. Αρχίσαμε τα γυρίσματα στα τέλη Δεκεμβρίου το 2018 και κάναμε περίπου τέσσερις μήνες παύση μέχρι τον Μάιο του 2019 όπου καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις σκηνές της ταινίας."

Τι λέει ο Ανδρέας για την πλοκή της ταινίας αλλά και το κόψιμο: "Η πλοκή έχει ως εξής: Μέσα από μια συνέντευξη, μια νεαρή φωτογράφος αφηγείται την εμπειρία που σημάδεψε την ζωή της. "-Μια μέρα πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς..." Η ταινία έχει διακριθεί στα ακόλουθα φεστιβάλ: Best Cinematography/CFK international Film Festival United Kingdom Best Cinematography/Moody Crab Film Festival India Official Selection Moscow Shorts Finalist Transylvania's Rolling Ideas Official Selection Rome Prisma Awards Πρέπει να ομολογήσω ότι εξεπλάγικα μετά την απόφαση της κυπριακής επιτροπής να μην συμπεριληφθεί η ταινία μου σε αυτές που πρόκειται να προβληθούν κατά την εβδομάδα του κυπριακού διαγωνισμού ταινιών λόγω του όπως την αποκάλεσαν, χαμηλού επιπέδου, συγκριτικά με τις υπόλοιπες". 

 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:




ΤΟ ΠΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ HOTDOGS ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ. 




ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)