RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟΝ 28ΧΡΟΝΟ ΦΡΟΥΡΟ

Διαγράφηκε από φρουρός ασφαλείας σε
δημόσιο σχολείο 28χρονος με απόφαση του Αρχηγού Αστυνομίας, ύστερα από την εμπλοκή του σε σοβαρή υπόθεση απόκτησης και κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού. Όπως δήλωσε στον «Φ» ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ο Αρχηγός Αστυνομίας έχει εξουσία να αφαιρεί την άδεια φύλακα από οποιονδήποτε που παραβιάζει τη σχετική νομοθεσία.
 
Ο 28χρονος πρώην φύλακας στο σχολείο που φοιτούσαν οι ανήλικοι, είχε δημιουργήσει δύο ψεύτικα προφίλ ως γυναίκα και υπέβαλε αίτημα φιλίας σε πέντε μαθητές. Στη συνέχεια, όπως εξήγησε ο υπεύθυνος του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας, Ανδρέας Αναστασιάδης, επικοινώνησε με τους πέντε από τον κανονικό του λογαριασμό και αφού τους ανέφερε ότι είναι συνεργάτης της Αστυνομίας, τους ζήτησε να αποδεχτούν το αίτημα φιλίας που τους έκανε η «άγνωστη» γυναίκα γιατί καταζητείται και πως έχει και αμοιβή και τους συνέστησε να υπακούουν σε ό,τι τους ζητήσει. Στη συνέχεια τους δελέασε τάσσοντάς τους €5.000 αν συνεργαστούν και τους ζήτησε να του αποστείλουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεό τους, όπως και έπραξαν. Τελικά οι νεαροί προέβησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία, οπόταν και ξεσκεπάστηκε η υπόθεση.
 
Τώρα το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας διερευνά πέντε ξεχωριστές υποθέσεις και αναμένεται ότι την ερχόμενη Παρασκευή που λήγει το διάταγμα κράτησης του υπόπτου θα προχωρήσει στην καταχώρηση της υπόθεσης στο δικαστήριο. Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση άγρας ανηλίκων για σεξουαλικούς σκοπούς, απόκτηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και πλαστογραφίας δεδομένων ηλεκτρονικού υπολογιστή. Ο 28χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή για τα υπό διερεύνηση αδικήματα και παρέδωσε τις ηλεκτρονικές του συσκευές με τις οποίες επικοινωνούσε με τους ανήλικους. Επίσης, οι εμπλεκόμενοι μαθητές έχουν εντοπιστεί και έδωσαν καταθέσεις, ενώ όπως φάνηκε τους γνώριζε από τη φρούρηση του σχολείου.
 
Η Αστυνομία συστήνει για ακόμα μια φορά κυρίως στους νεαρούς, να μην ανταποκρίνονται σε αιτήματα που προέρχονται από αγνώστους και εκεί που αντιληφθούν κάτι το ύποπτο να ενημερώνουν τις Αρχές. philenews 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:





ΤΟ ΠΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ HOTDOGS ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ. 




ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)