RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

EUROVISION 2020 ΚΥΠΡΟΣ - ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΜΤΑ ΠΟΙΑ ? ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΚΑΙ Πέρσι με το τραγούδι του ALEX P
καταφέραμε να περάσουμε στον τελικό και η Κύπρος να είναι από τις χώρες που εντυπωσίασαν στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

To ΡΙΚ και φέτος είναι έτοιμο να κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να δείξει στο κοινό της Ευρώπης πως πατάει γερά στα πόδια του και στέλνει κομμάτια άξια συγχαρητηρίων. 

Οι αποκλειστικές πληροφορίες που έχει το ShowTime Cy είναι αρκετές και σας τις παρουσιάζει. 
Φέτος παρ όλο που η συνταγή του ALEX P ήταν χρυσή, ο διάσημος δημιουργός δεν θα καταφέρει να ετοιμάσει τραγούδι για την Κύπρο και το ΡΙΚ. Αμέτρητες οι  υποχρεώσεις του και έτσι το κρατικό κανάλι της Κύπρου, στρέφεται αλλιώς. 
Δεκάδες τραγούδια εδώ και εβδομάδες φθάνουν στα γραφεία του ΡΙΚ προκειμένου να βρεθεί το ένα και TOP που θα επιλεγεί για τον διαγωνισμό της Eurovision 2020. Πληροφορίες του ShowTime Cy αναφέρουν πως 100 και πλέον τραγούδια βρίσκονται υπό ακουστικό "έλεγχο" για να επιλεγεί το καλύτερο για την εκπροσώπηση της Κύπρου στον επόμενο διαγωνισμό. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΛΑΝΤΑ

Κι όμως, τραγούδια από Κύπρο, από Ελλάδα, από Καναδά και Αμερική έχουν περάσει την πόρτα του ΡΙΚ και οι ιθύνοντες τα ακούνε και μία και δύο φορές πολύ προσεχτικα. 
Είναι αρκετά τα πολύ καλά κομμάτια όπως μαθαίνουμε και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των ανθρώπων του ΡΙΚ προκειμένου να το επιλέξουν. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του ShowTime Cy πρώτα θα επιλεγεί το κομμάτι, αυτό που πραγματικά αξίζει να σταθεί στη σκηνή της Eurovision και μετά θα βρεθεί ο καλλιτέχνης. 
Αρα... υπομονή και το ShowTime Cy είναι εδώ για να σας μεταφέρει τα πάντα. 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:








ΤΟ ΠΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ HOTDOGS ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ. 




ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   

(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)