RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΤΑΣΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ - Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Περιορίζονται οι βροχές αλλά δεν θα λείπουν τις
επόμενες ημέρες-Κάτι νεο φαίνεται αρχές του Νοέμβρη
Καλησπέρα φίλοι μου
Η αποκομμένη ψυχρή λίμνη εξασθενεί και το χαμηλό φεύγει πιο ανατολικά της Κύπρου με αποτέλεσμα οι βροχές να αρχίσουν να περιορίζονται αλλά έστω και πιο τοπικά θα πέφτουν κάποιες βροχές.
Η περιοχή μας επηρεάζεται από δροσερές έως λίγο ψυχρές αέριες μάζες που έχουν ρίξει την θερμοκρασία αλλά μέχρι Τετάρτη θα έχουμε μια μικρή άνοδο στα εσωτερικά τμήματα του νησιού αλλά οχι κάτι ιδιαίτερο.
Ο λόγος που θα ανεβεί λίγο η θερμοκρασία είναι από κατάρρευση προς την περιοχή μας ελαφρών θερμών αερίων μαζών που βρίσκονται δυτικά-βορειοδυτικά μας.
Αυτό γίνεται διότι βαθύ χαμηλό βαρομετρικό στον Αντλαντικό θα κινηθεί ανατολικά-βορειοανατολικά που θα εκτοπίζει τον αντικυκλώνα και τον αυλώνα ψχυρών αερίων μαζών πιο ανατολικά που θα αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κινηθούν οι ελαφρώς θερμές αέριες μάζες σε εμάς.
Να τονίσω ότι δεν θα ανεβεί ιδιαίτερα η θερμοκρασία.
Σύντομο αυτό το πέρασμα διότι θα εξασθενήσουν πολύ γρήγορα και έτσι Πέμπτη πέφτει και πάλι η θερμοκρασία στα εσωτερικά τμήματα.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου
Ξεκινά με ηλιοφάνεια σε αρκετές περιοχές αλλά από τα βόρεια θα εισέρχονται νεφώσεις με κάποια πιθανότητα πρωινές ώρες να παρατηρηθούν τοπικές βροχές στα βόρεια και εσωτερικό και έως το μεσημέρι και προς ορεινές και ημιορεινές περιοχές που εκεί μπορεί να βγάλει και μπόρα μικρής διάρκειας. Αν δεν εξασθενήσουν οι βροχές πάνω στα ορεινά ίσως και προς νότιες περιοχές πέσουν λίγες βροχές.
Πάντως πέφτουν αρκετά οι πιθανότητες βροχής σε σχέση με τις τελευταίες ημέρες.

Ελάχιστες θερμοκρασίες στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 15-16 βαθμούς στα παράλια και 7-9 βαθμούς στα ορεινά.
Μέγιστες θερμοκρασίες έως 26 βαθμούς σε εσωτερικό και παράλιες περιοχές. Πάνω σε ορεινές περιοχές 14-19 βαθμούς.

Άνεμοι Βόρειοι-Βορειοδυτικοί ενώ στα παραθαλάσσια Λεμεσού-Λάρνακας-Αμμοχώστου και Νοτιοδυτικοί. Ένταση ανεμων 1-3 μποφόρ και παροδικά έως 4 μποφόρ στα παραθαλάσσια.
Τετάρτη 30/10 σε μικρή άνοδο 1-2 βαθμούς η θερμοκρασία στα εσωτερικά τμήματα με πιθανότητα τοπικής βροχής ορεινά ή και εσωτερικό προς Μεσαορία. Ένταση ανέμων 1-3 μποφόρ και παροδικά έως 4 μποφόρ στα παραθαλάσσια.
Πέμπτη 31 Οκτωβρίου σε μικρή πτώση η θερμοκρασία στα εσωτερικά τμήματα με την πιθανότητα τοπικής βροχής στα ορεινά. Ένταση ανέμων 1-3 μποφόρ και παροδικά έως 4 μποφόρ στα παραθαλάσσια.
Φαίνεται κάποια διαταραχή να μας επηρεάζει με βροχές αρχές Νοεμβρίου από Σάββατο 2/11 και μετά αλλά πληροφορίες θα πάρετε τις επόμενες ημέρες.
Πάντως σήμερα Δευτέρα ναι έκανε τοπικά βροχές και καταιγίδες αλλά σε πιο ήρεμη φάση σε σχέση με Κυριακή. Η Κυριακή ήταν μια πολύ έντονη καιρική ημέρα με πολύ ισχυρά φαινόμενα. 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:







ΤΟ ΠΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ HOTDOGS ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ. 


ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   

(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)