RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ - ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

Δελτίο καιρού για κυνηγούς-Να είστε
ιδιαίτερα προσεχτικοί από νωρίς το μεσημέρι προς απόγευμα-Αφορά και τον υπόλοιπο κόσμο
Ηλιοφάνεια αναμένεται τις πρωινές ώρες όμως από νωρίς το μεσημέρι προς απόγευμα θα αναπτύσσονται νεφώσεις αστάθειας και αναμένεται να ξεκινήσουν τοπικά βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές του νησιού.

Τοπικά προς ορεινά-ημιορεινά και όχι μόνο αναμένεται εκδήλωση ισχυρής/ες καταιγίδας/ες με χαλαζοπτώσεις και αρκετές ποσότητες βροχής με ηλεκτρικές εκκενώσεις.

Ελάχιστες θερμοκρασίες αυγινές ώρες στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 15-17 βαθμούς σε παράλιες περιοχές και στους 7-10 βαθμούς στα ορεινά.
Μέγιστες θερμοκρασίες στους 27-29 βαθμούς στο εσωτερικό και σε περιοχές με ηλιοφάνεια και έως 30 βαθμούς, στους 27-29 βαθμούς στα παράλια και στους 18-23 βαθμούς στα ορεινά.

Υγρασία τις μεσημεριανές ώρες στο 55-65% σε εσωτερικό και παράλια παράλιες στο 70-75% σε ορεινές περιοχές. Αυγινές ώρες Κυριακής η υγρασία στα ορεινά θα είναι στο 40-50% ενώ στις υπόλοιπες περιοχές του νησιού στο 80-90%.
Άνεμοι αυγινές ώρες 1-2 μποφόρ ενώ μεσημέρι και μετά 1 έως 3 μποφόρ. Σε περιοχές με καταιγίδα θα ενισχύεται σημαντικά ο άνεμος.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:






ΤΟ ΠΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ HOTDOGS ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ. 


ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   

(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)