RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ - ΚΑΤΙ ΝΕΟ - ΔΥΝΑΤΟ - ΕΡΧΕΤΑΙ - ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ


Κάτι νέο καιρικό μας έρχεται από
Παρασκευή 1/11. Συντονισμένοι εδώ για περισσότερες πληροφορίες . ΤΑΣΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ 



Πολύ θετικός ο Οκτώβριος


Γνωρίζαμε την τάση καιρού από τις 8 Οκτωβρίου-Ήρθε ακόμα μια επαλήθευση Εξαιρετικά κινείται ο Οκτώβριος από θέμα βροχών που μέχρι στιγμής έχει δώσει πολλές βροχές φτάνωντας στο 187% της κανονικής και να έχουμε πάρει διπλάσιες ποσότητες βροχής από οτι αναλογούν στον μήνα.
Περιοχές Πάφου όμως ακόμα δεν δέχθηκαν αρκετές βροχές.
Δείτε τους πίνακες με ποσότητες αλλά και ακτά περιοχή.

Ο καλύτερος Οκτώβριος σε εισροή νερού τα τελευταία 10 χρόνια φτάνωντας μέχρι σήμερα στα 2.160 εκατομμύρια κυβικά μέτρα. Μέσα σε ένα 4 ήμερο μάζεψε 1 εκατομμύριο κυβικά μέτρα νερό. Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας.
Μια πολύ έντονη καιρική ημέρα ήταν η Κυριακή 27/10(που από Παρασκευή ενημέρωνα για ισχυρές καταιγίδες με καθημερινά δελτία και το σήμα επικινδυνότητας) με ισχυρά έως πολύ ισχυρά φαινόμενα και μεγάλες ποσότητες βροχής που η Λευκωσία βρέθηκε στο έλεος της κακοκαιρίας και μπορείτε να δείτε το σύννεφο που επηρεάσε την περιοχή το Shelf Cloud που είναι εντυπωσιακό αλλά εξίσου και πολύ επικίνδυνο.
Η Δευτέρα ναι έκανε τοπικά βροχές και καταιγίδες αλλά σε πιο ήρεμη φάση σε σχέση με Κυριακή.
Τελικα δεν με άκουγαν που τους έλεγα από την προηγούμενη ημέρα να μην ακυρώσετε τις παρελάσεις αφού ο καιρός εκείνες τις ώρες θα το επέτρεπε...

Άλλαξε αρκετά το καιρικό σκηνικό στην Κύπρο προς το 3 δεκαήμερο του Οκτώβρη με πάρα πολλές βροχές αφού η κυκλοφορία της ατμόσφαιρας μας ευννούσε για αξιόλογες διαταραχές με βροχές που συνοδευτηκαν με έντονα καιρικά φαινόμενα και πλημμύρες.
Στις 8 Οκτωβρίου σας είχα παραθέσει κάποιο δικό μου άρθρο δηλαδη την προσωπική μου γνώμη που σας είχα πει γιατί μέχρι τοτε η Κύπρος δεν δεχότανε βροχές αλλά σας είχα δώσει την τάση πότε θα αλλαζε το καιρικό σκηνικό αναφέρωντας και το Ωμέγα μπλόκ.
Απο τις 16-17 Οκτώβρη θα ξεκινούσε μια αλλαγή και σιγά σιγά από τις 18 Οκτώβρη και ειδικά μέσα στο 3 δεκαήμερο θα είχαμε αλλαγή και στην Κύπρο με βροχές.
Αν και ήταν πολύ νώρις τότε που είχα μιλήσει τελικά ήρθε ακόμα μια επαλήθευση για τις καιρικές μου προβλέψεις.


ΤΟ ΠΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ HOTDOGS ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ. 



ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   

(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)