RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2020, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ

Και όχι, δεν είναι μέσα στο καλοκαίρι!

Εάν έχεις ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον γάμο σου μέσα στο 2020, πιθανότατα προσπαθείς να διαλέξεις το νυφικό σου, τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες και φυσικά τη διακόσμηση του γάμου σου ,μέσα από αμέτρητες φωτογραφίες που σώζεις στο κινητό σου από το Pinterest και το Instagram.

Αλλά τι γίνεται με την ημερομηνία του γάμου σου; Εάν δεν έχεις επιλέξει ακόμα την ακριβή εποχή και ημέρα, οι ειδικοί μιλούν για τις ιδανικές ημερομηνίες μέσα στην επόμενη χρονιά. Η αστρολόγος Carolyne Faulkner αποκαλύπτει πως αν θέλεις να πεις «i do» μέσα στο 2020 θα πρέπει να το κάνεις στις 20 Φεβρουαρίου επειδή ο αριθμός 20 αντιπροσωπεύει τον «Άγγελο», που σημαίνει «νέα ξεκινήματα». Η Faulkner λέει: «Στην αριθμολογία ο αριθμός 2 σημαίνει το στωικό και ισχυρό θηλυκό, που υψώνει το ανάστημά της με ταπεινοφροσύνη και χάρη, αλλά έχει απαράμιλλη αποφασιστικότητα και δύναμη».

Στην αστρολογία ο αριθμός 2 σηματοδοτεί το σπίτι του Ταύρου και ως σημάδι κυβερνάται από την Αφροδίτη - τη θεά της αγάπης και της ομορφιάς, που αντιπροσωπεύει την υπομονή, την αντοχή και την αφοσίωση για να παραμείνει πιστή και να εργάζεται σκληρά για να οικοδομήσει μια μόνιμη ένωση.

Αλλά αν δεν μπορείς να κλείσεις την συγκεκριμένη ημερομηνία,μην πανικοβληθείς!Ολόκληρο το έτος είναι μια πολύ καλή στιγμή για να επισημοποιήσεις την σχέση σου, όπως λένε οι αστρολόγοι!

Πηγή: marieclaire.co.uk

 

 

 

 

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)