RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΤΥΛΙΧΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Υπό έλεγχο η φωτιά στο εργοστάσιο στον Στρόβολο – Έρευνες για το εγκλωβισμένο πρόσωπο και αγωνία –  Μεταφέρονται στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματίες εργαζόμενοι στο εργοστάσιο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έθεσε υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 9 το πρωί σε εργοστάσιο κατασκευής ηλεκτρογεννητριών στον Στρόβολο, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το κατέστρεψε ολοσχερώς.

Ωστόσο εντείνεται η αγωνία για τον εντοπισμό προσώπου που φαίνεται να εγκλωβίστηκε εντός του υποστατικού όταν ξέσπασε η φωτιά.

Από την πυρκαγιά τραυματίστηκαν ελαφρά εργαζόμενοι του εργοστασίου οι οποίοι μεταφέρονται με ασθενοφόρα, που έσπευσαν στη σκηνή, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.



Σύμφωνα με μαρτυρίες, ακούστηκαν και εκρήξεις ενώ η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν μεγάλη ώστε να καταφέρει να αποτρέψει την επέκταση της σε παρακείμενα υποστατικά.
 

Νωρίτερα η Αστυνομία έκρινε αναγκαίο και έκλεισε για λίγη ώρα ο δρόμος στην οδό Σπύρου Κυπριανού στο Στρόβολο προς τον Κυκλικό Κόμβο Καλαμών ενώ πυκνοί καπνοί είχαν σκεπάσει τον ουρανό της πρωτεύουσας.     cyprustimes 




 

 

 

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)