RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ

Νίκος Μακρόπουλος και... ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!! 


 Χαμός χθές στις Πάνω Κυβίδες, χαμός προβλέπετε να γίνει και απόψε στην Πόλη Χρυσοχούς με τον ένα και μοναδικό ΝΙΚΟ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ!  

Ο Ελλαδίτης καλλιτέχνης με το πλήρες μουσικό, τεχνικό και καλλιτεχνικό του επιτελείο ξεσήκωσε και τρέλανε όλους όσους παρεβρέθηκαν χθές το βράδυ στο Κοινοτικό Πάρκο Πάνω Κυβίδων, δίνοντας έτσι το μήνυμα για το τί θα ακολουθήσει και στη δεύτερή του εμφάνιση απόψε, στο στάδιο «ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ» (πρώην A&E Sports Centre) στην Πόλη Χρυσοχούς.  


Η τιμή του εισιτηρίου, ΛΟΓΩ της χορηγίας της Sacoco Constructions, είναι ΜΟΝΟ 10€ και παιδιά δημοτικού ΔΩΡΕΑΝ. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν τραπέζια και καρέκλες, για να μπορέσετε να απολαύσετε φαγητό και ποτό σε πολύ λαϊκές τιμές.  Τη βραδιά παρουσιάζει από τον Zenith FM 96.4 ο Ρίκκος Ιωάννου, θα ανοίξουν 4 DJs από τον Zenith FM, οι DJs: Pietro, Themis, Panayiotis kai CI Christos Ioannou, με τα δυναμικά DJ sets τους και στη συνέχεια τη διασκέδαση θα απογειώσει ο ανεπανάληπτος Νίκος Μακρόπουλος.  Εισιτήρια θα μπορείτε να αγοράσετε και στην είσοδο του σταδίου.  Για περισσότερες πληροφoρίες στο τηλέφωνο 99.75.35.30



 

ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)