RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ 2, 22, 222 Ή 2222? ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ!

Ίσως σου έχει συμβεί κι εσένα να βλέπεις συχνά μπροστά σου τον αριθμό 2, 22, 222 ή 2222, όταν κοιτάς το ρολόι σου, σε μια πινακίδα δρόμου ή αυτοκινήτου, στο κινητό σου ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό είναι ένα μήνυμα που σου στέλνουν οι Άγγελοι και παρακάτω θα μάθεις τι θέλουν να σου πουν.
 

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων 2;

Στην αριθμολογία, ο 2 είναι ο πρώτος από τους «θηλυκούς» αριθμούς και αρχετυπικά δηλώνει τη μητέρα. Αντιπροσωπεύει την ανάγκη για συνεργασία, κατανόηση και αρμονία.

Αυτός ο αριθμός δεν μπορεί να υπάρχει μεμονωμένα. Χωρίς τον αριθμό 1 το 2 (το θηλυκό) είναι ατελές (και το 1, χωρίς το 2 είναι επίσης ανισόρροπο). Οπότε, το μήνυμά του είναι ότι πρέπει να βαδίσεις προς την ενότητα, να συνεργαστείς και να βρεις  το σκοπό της ζωής σου μέσα από μια συντροφική σχέση. Με λίγα λόγια, για να πετύχεις το οτιδήποτε χρειάζεσαι και τους άλλους!

Αν τον βλέπεις επαναλαμβανόμενα, οι Άγγελοι σε ενθαρρύνουν να διατηρήσεις τις ευαισθησίες σου, να είσαι γενναιόδωρος/η, να μοιραστείς, να συνεργαστείς και να ανοιχτείς για βοήθεια και καθοδήγηση από έξω. Η σκληρή δουλειά σου αποδίδει και είναι η κατάλληλη στιγμή να φέρεις τα δώρα σου στον κόσμο!

Ο αριθμός 2 δείχνει διαίσθηση και διορατικότητα, οπότε συντονίσου με το σύμπαν για να σε καθοδηγήσει. Προχώρα αργά και πίστεψε στον εαυτό σου.
Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων 22;

Ο αριθμός 22 ανήκει στους κυρίαρχους αριθμούς. Είναι ένας συνδυασμός οραματισμού αλλά και πρακτικότητας και γείωσης καθώς αν προστεθεί (2 + 2), δίνει τον αριθμό 4. Έτσι, όταν βλέπετε τον αριθμό των αγγέλων 22, ενθαρρύνεσαι να πας στο επόμενο στάδιο και να αφήσεις το στίγμα σου στον κόσμο. Η υποστήριξη που σε περιβάλλει είναι ισχυρή!

Μπορεί να σε φοβίζει το να κάνεις το πρώτο, γενναίο βήμα, έξω από τη ζώνη άνεσής σου, να βγεις από τη ρουτίνα σου για να πετύχεις αυτό που λαχταρά η καρδιά σου,  ΑΛΛΑ, μόνο έτσι θα τα καταφέρεις. Αν λοιπόν σου εμφανιστεί αυτός ο αριθμός, ήρθε η ώρα να το ρισκάρεις. την πρόθεσή σας, να την εξωτερικεύσετε και να αρχίσετε να καλλιεργείτε την ύπαρξή της στον μεγάλο κόσμο. Ο αριθμός των αγγέλων 22 έρχεται μπροστά σου για να σου «πει» ότι πρέπει να κάνεις αυτό το τηλεφώνημα, να γράψεις αυτό το mail, να στείλεις αυτό το μήνυμα ή να κάνεις μια συγκεκριμένη κίνηση, για να πραγματοποιηθεί  μια μεγάλη σου επιθυμία.
Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων 222;

Αν βλέπεις τον αγγελικό αριθμό 222, ήρθε η ώρα να καταλάβεις ότι το Σύμπαν προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου! Είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να κυνηγήσεις τα όνειρά σου!

Μπορεί συχνά να εμφανίζεται, όταν έχεις αμφιβολίες, άγχος και φόβο και αποφεύγεις να κάνεις ό,τι χρειάζεται. Τι σου λέει; Να σκάψεις βαθιά μέσα σου να βρεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, επειδή εσύ είσαι αυτός/η που θα κατευθύνει το πλοίο σε ασφαλές λιμάνι.

Συνδυασμένα, το 222 αποτελεί τον αριθμό 6 (2 + 2 + 2 = 6) που είναι ένας άλλος πολύ δημιουργικός αριθμός, γι 'αυτό πάρτε αυτό ως αγγελική υπενθύμιση για να φροντίσετε βαθιά τον εαυτό σας. Ο αριθμός 222 μπορεί επίσης να φέρει το μήνυμα ότι ήρθε η ώρα να φροντίσεις, να καλλιεργήσεις, να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να βάλεις σε προτεραιότητα  τις επιθυμίες σου. Αν εστίαζες την προσοχή σου αλλού και η ενέργειά σου είναι διάσπαρτη, τώρα καλείσαι να την ξαναμαζέψεις.

Ο αριθμός 222 είναι ένα ισχυρό σημάδι προστασίας. Το σύμπαν σε αγαπά και σε προσέχει, οπότε μη φοβάσαι: κάνε αυτό για το οποίο ήρθες σε αυτόν τον κόσμο.
Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων 2222;

Ο αγγελικός αριθμός 2222 είναι πολύ ισχυρός, καθώς περιέχει τις ενέργειες τόσο της αρσενικής όσο και της θηλυκής αρχής κι ενθαρρύνει την ισορροπία και την αρμονία. Εάν τον  βλέπεις επαναλαμβανόμενα σημαίνει ότι είσαι στο σωστό δρόμο, δε πιέζεσαι και είσαι ελεύθερος/η να δημιουργήσεις.

Το 2222 φέρνει τις ιδιότητες του 8 (2 + 2 + 2 + 2 = 8) που θεωρείται ο αριθμός της δύναμης και του πλούτου. Τώρα μπορεί να γίνουν δικά σου αρκεί να ακολουθήσεις μια πορεία μέσα από την ευαισθησία και τη συνεργασία του 2. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και συνέχισε ό,τι θετικό κάνεις γιατί είναι και το σωστό.

Βλέποντας συνεχώς τον 2222 οι Άγγελοι σου στέλνουν μήνυμα ενθάρρυνσης και επιβεβαίωσης. Δεν χρειάζεται να ξέρεις ποια είναι η μεγάλη εικόνα, καθώς σε κάθε βήμα σου θα σου αποκαλύπτεται.        astrology.gr

 

 

 

ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)