RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 18.08 μόλις 9 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αμφιλοχίας και 28 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Αγρινίου.
Ο σεισμός είχε μέγεθος 4,7 Ρίχτερ, σύμφωνα με τη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου και έγινε αισθητός σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, ακόμα και της Ηπείρου.
Κάτοικοι του Αγρινίου, της Αμφιλοχίας και του Μεσολογγίου, βγήκαν στους δρόμους τρομαγμένοι. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές και τραυματισμοί.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα 28 χιλιόμετρα.
Επίσης, σύμφωνα και με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 43 χιλιόμετρα ανατολικά της Πρέβεζας.
Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν με προσοχή την εξέλιξη του φαινομένου στην περιοχή. Το τηλεφωνικό κέντρο του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου πήρε φωτιά, λίγα λεπτά μετά το χτύπημα του εγκέλαδου. NEWSIT 









ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)