RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ "ΕΔΩΣΑΝ" ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΓΩΓΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Τελετή βράβευσης πολιτών που βοήθησαν στο έργο της
αστυνομίας – Τιμήθηκαν μεταξύ άλλων οι δύο πολίτες που βοήθησαν στον εντοπισμό του απαγωγέα της Λάρνακας – Βραβεύτηκαν επίσης όσοι συνέδραμαν στην περίθαλψη του αστυνομικού Γιώργου Γεωργίου ο οποίος χτυπήθηκε από πυρά εν ώρα καθήκοντος

Τελετή βράβευσης πολιτών που συνέδραμαν στο έργο της αστυνομίας σε διάφορες αποστολές πραγματοποιήθηκε σήμερα στην δημοσιογραφική εστία, παρουσία του Αρχηγού της Αστυνομίας Κύπρου Μιχαηλίδη και του Υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Σαββίδη.

Ο Aρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαϊλίδης σε σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι «υπάρχουν πολίτες που τολμούν να δράσουν ακόμη και με κίνδυνο της ζωής τους να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο τους και θέτουν την κοινωνική προσφορά πάνω από το προσωπικό συμφέρον. Τέτοιους ανθρώπους τιμούμε σήμερα ανθρώπους διαφόρων ηλικιών, απλούς ανθρώπους που κάνουν το βήμα και τους κάνει να ξεχωρίζουν»

Κατά την τελετή βράβευσης βραβεύτηκαν συνολικά 55 πρόσωπα, μεταξύ αυτών το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τόσο της Κύπρου τόσο και του Ισραήλ, που περιέθαλψαν τον αστυνομικό Γιώργο Γεωργίου ο οποίος δέχθηκε πυρά  και τραυματίστηκε εν ώρα καθήκοντος.

Βραβεύτηκαν επίσης οι δύο πολίτες που με τις πληροφορίες που έδωσαν στις αρχές συνέδραμαν στην προσπάθεια εντοπισμού και σύλληψης του απαγωγέα των δύο μαθητών στη Λάρνακα. Οι δύο πολίτες θέλησαν να παραμείνουν ανώνυμοι.

Βραβεύτηκε επίσης ο ειδικός φύλακας χρηματαποστολής που τραυματίστηκε στη Λεμεσό στη προσπάθεια του να αποτρέψει ληστεία.

Τιμήθηκαν επιπρόσθετα, ο Γιώργος Κονναρή μαθητής Β’ Λυκείου ο οποίος εντόπισε πορτοφόλι και το παρέδωσε στην αστυνομία, ενώ επιπλέον βραβεύθηκαν και άλλοι συμπολίτες μας που παρέδωσαν κλοπιμαία περιουσία στις αρχές.

Στη διάρκεια της τελετής τιμήθηκαν πολίτες που διέσωσαν τις ζωές συνανθρώπων μας, συνεργάτες της Αστυνομίας, καθώς επίσης και η Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη.     cyprustimes 









ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)