RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

«Συναγερμός» για τα προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων χρηστών που χρησιμοποίησαν μαζικά το FaceΑpp. Πως κινδυνεύουν οι φωτογραφίες τους

H εφαρμογή Face App τις τελευταίες ώρες σαρώνει το διαδίκτυο καθώς πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να δει πως θα είναι η εικόνα του όταν γεράσει. 
Η εφαρμογή έγινε για πρώτη φορά viral to 2017 και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παρέμβουν σε φωτογραφίες τους, αλλάζοντας το χρώμα μαλλιών και ματιών τους, και άλλα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
Σύμφωνα με το τη σελίδα της εφαρμογής, το πρόγραμμα αριθμεί πάνω από 80 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Ωστόσο πολλά διεθνή ΜΜΕ θεωρούν ότι οι χρήστες θα έχουν πολλαπλασιαστεί λόγω της αναζωπύρωσης του ενδιαφέροντος.


Στους όρους χρήσης του FaceApp αναφέρεται ρητά ότι ο χρήστης παραχωρεί στην εταιρεία την άδεια για τη χρήση, αναπαραγωγή, τροποποίηση, προσαρμογή, δημοσίευση μετάφραση κ.λπ. του περιεχομένου χρήστη και οποιουδήποτε ονόματος ή ονόματος χρήστη παρέχεται σε σχέση με το εν λόγω περιεχόμενο, σε όλες τις μορφές media και όλα τα κανάλια που είναι ήδη γνωστά ή θα αναπτυχθούν στο μέλλον, χωρίς υποχρέωση αποζημίωσής του.
Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η Wireless Labs,  μητρική εταιρεία της FaceApp, μπορεί να χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία που στέλνει κανείς στην εφαρμογή, τροποποιημένη ή μη, για διαφημιστικούς λόγους, για την εκπαίδευση άλλων προγραμματιστών.

Ο Τσακ Σούμερ, Αμερικανός γερουσιαστής από το κόμμα των Δημοκρατικών, ζήτησε να πραγματοποιηθεί έρευνα για το FaceApp, επισημαίνοντας ότι τον ανησυχεί το γεγονός πως τα δεδομένα πολιτών των ΗΠΑ μπορεί να καταλήξουν στα χέρια μιας εχθρικής ξένης δύναμης.VALUE FOR LIVE



ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)