RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

ΚΥΠΡΟΣ - ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΦΟΡ

Κυρίως ηλιοφάνεια ενώ κατα τις μεσημεριανές
ώρες θα παρατηρούνται τοπικές νεφώσεις σε ορεινές και εσωτερικού περιοχές.

ΑΠΟ ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ 

Μέγιστες θερμοκρασίες στους 37-40 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 30-35 βαθμούς προς παράλιες περιοχές. Στα ορεινά 27-33 βαθμούς. Λευκωσία 39 βαθμοί, Πάφος 30, Λεμεσός 33, Λάρνακα 35 και 31 σε Αγία Νάπα-Πρωταρά. Στο Τρόοδος στους 27 βαθμούς. Υγρασία στο 20-30% στο εσωτερικό και 50-65% σε παράλιες περιοχές.
Είναι αυξημένη η υγρασία για αυτό ο δείχτης δυσφορίας θα είναι αυξημένος με την αισθητή θερμορκασία πιο πάνω από αυτή που αναγράφεται στα θερμόμετρα ειδικά στα παράλια.

Άνεμοι Βορειοδυτικοί έως Δυτικοί-Νοτιοδυτικοί 1 έως 3 μποφόρ. Μεσημεριανές και απογευματινές ώρες προς παράλια στα 4 μποφόρ. Στα παραθαλάσσια τμήματα επαρχίας Λεμεσού-Λάρνακας-Αμμοχώστου και έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία θαλασσών στους 26-27 βαθμούς.


Για τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία θα είναι σε σταδιακή άνοδο για να φτάνει τους 40-41 βαθμούς σε εσωτερικού περιοχές. Στα παράλια 32-35 βαθμούς. Θα έχουμε ενα κοκτέιλ υψηλών θερμοκρασιών με υγρασία που θα αυξάνει τον δείκτη δυσφορίας. Θα γίνει πιο θερμός ο καιρός μέχρι το Σάββατο 6 Ιουλίου.
Μπαίνουμε σε περιόδο υψηλών θερμοκρασίων για διάστημα 10 ημερών περίπου με την θερμοκρασία να έχει αυξητική τάση.
Άνεμοι Παρασκευή 1 έως 3 μποφόρ ενώ προς απόγευμα στα παραθαλάσσια 3 έως 4 μποφόρ ενώ στα νότια και έως 5 μποφόρ. Σάββατο σε εξασθένηση. PRIMETEL CY 








ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)