RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

EUROVISION 2019 - ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

Ολοκληρώθηκε ο Α’ ημιτελικός της Eurovision στον οποίο διαγωνίζονταν
τόσο η Κύπρος, όσο και η Ελλάδα.
Δεκαεπτά χώρες εμφανίστηκαν στη σκηνή του Τελ Αβίβ, στον πρώτο αυτό ημιτελικό της Eurovision για μια θέση στον τελικό του Σαββάτου. Μόνο δέκα όμως μπορούσαν να πάρουν το εισιτήριο μετά την ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών, αλλά και του τηλεοπτικού κοινού.
Οι παρουσιαστές της Eurovision έλαβαν στα χέρια τους τα αποτελέσματα και ανακοίνωσαν ένα, ένα τα ονόματα των χωρών που κατάφεραν να προκριθούν. Οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν είναι:
Ελλάδα Λευκορωσία Σερβία Κύπρος Εσθονία Τσεχία Αυστραλία Ισλανδία Σαν Μαρίνο Σλοβενία
Στις εκπλήξεις της βραδιάς σαφέστατα, ο αποκλεισμός της Ουγγαρίας και ίσως και του Βελγίου. Εντός της δεκάδας των χωρών που περνούν στον τελικό της Eurovision ο Άγιος Μαρίνος, που οι στοιχηματικές αποδόσεις έδιναν στην 15η θέση, όπως και η Λευκορωσία που εμφανιζόταν εκτός τελικού και στην 13η θέση.
Σε ανάρτηση του στο Twitter σήμερα, o Executive Supervisor του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, Jon Ola Sand αποκάλυψε πως η διαφορά ανάμεσα στην 10η και την 11η θέση στο χθεσινό Α’ Ημιτελικό ήταν μόλις 2 βαθμοί. Πρόσθεσε επίσης πως οι κριτικές επιτροπές και το τηλεοπτικό κοινό συμφώνησαν στους 8 από τους 10 προκριθέντες. INFE CYPRUS 



ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ - ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ













ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)


ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ