RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΠΡΙΕΣ Ο "ΟΡΕΣΤΗΣ" - ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ Η ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ

«Ξεσκονίζουν» την κάρτα που πήγε να καταπιεί ο Μεταξάς – Ενώπιον των ανακριτών τα προφίλ γυναικών με τις οποίες συνομιλούσε – Μεταξύ αυτών και Κύπριες – Συνομιλούσε εδώ και χρόνια με γυναίκες μέσω διαδικτύου

Την ώρα που οι έρευνες για εντοπισμό των δύο σορών, της μικρούλας Sierra και της 29χρονος Maricar συνεχίζονται αδιάκοπα σε «Κόκκινη Λίμνη» και Λίμνη «Μεμί», οι αστυνομικοί ανακριτές συνεχίζουν με προσήλωση και μεθοδικότητα τη διερεύνηση της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το παγκύπριο, «αποκρυπτογραφώντας» τον τρόπο δράσης του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά.

Οι εξετάσεις του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, με τα προφίλ διάφορων γυναικών που είχαν έρθει σε επαφή με τον διαδικτυακό «Ορέστη» να έχουν τεθεί κάτω από το μικροσκόπιο των ανακριτών.

Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι κατάφεραν οι ανακριτές του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, να αποκτήσουν πρόσβαση στα δεδομένα της κάρτας sim που ο Μεταξάς επιχείρησε να καταπιεί κατά τη σύλληψη του, δίνοντας από την αρχή την εντύπωση ότι σε αυτή υπήρχαν σημαντικά στοιχεία και που όπως διαφάνηκε ο 35χρονος στρατιωτικός δεν κατάφερε να εξαφανίσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Ορέστης» δεν ξεκίνησε να είναι ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον χρόνο που γνωρίζουμε ότι ξεκίνησε την εγκληματική του δράση αλλά νωρίτερα, περίπου 5 χρόνια πριν.

Όπως πληροφορούμαστε πάντως, ενώπιον των αστυνομικών ανακριτών υπάρχουν στοιχεία που καταδεικνύουν ότι ο Μεταξάς δε συνομιλούσε μέσω διαδικτύου μόνο με αλλοδαπές αλλά και με προφίλ γυναικών από την Κύπρο.

Ως προς το μέγα ερώτημα, κατά πόσον δηλαδή ενδέχεται να υπάρχουν άλλα θύματα του καθ’ ομολογία serial killer δε φαίνεται μέχρι στιγμής να υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις προς αυτή την κατεύθυνση.    cyprustimes





ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)