RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ POWER OF LOVE ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΜΙΛΕΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ?

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον
πρώτο κύκλο του «Power of love» στον ΣΚΑΪ. Μπορεί να έμεινε μόλις δύο εβδομάδες μέσα στο «σπίτι της αγάπης», αλλά ήταν αρκετές για να ξεχωρίσει λόγω της εντυπωσιακής εξωτερικής του εμφάνισης και του χαρακτήρα του. Όταν αποχώρησε από το παιχνίδι, ο γοητευτικός personal trainer επέστρεψε γρήγορα στην παλιά καθημερινότητά του και από επιλογή δεν εξαργύρωσε, όπως θα μπρορούσε, την αναγνωρισιμότητα που του έδωσε το παιχνίδι, σε αντίθεση με τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο Ισαάκ Σεμερτζίδη, ο οποίος παρόλο που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στην Θεσσαλονίκη, όπου ζει και εργάζεται, φροντίζει να κρατά χαμηλούς τόνους στη ζωή του. Ο 31χρονος γυμναστής, ωστόσο, διαθέτει ένα λογαριασμό στο Instagram που αξίζει να «ακολουθήσεις», μέσα από τον οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του. Μάλιστα, καθότι είναι κι ένας πολύ ωραίος άντρας, κάνει τον γυναικείο πληθυσμό να παραληρεί με κάθε του ανάρτηση, ειδικά όταν δημοσιεύει στο προφίλ του φωτογραφίες του καλογυμνασμένου κορμιού του.

Πρόσφατα, λοιπόν, τελειώνοντας την σκληρή προπόνησή του στο γυμναστήριο, ο Ισαάκ έβγαλε μια ημίγυμνη selfie στα αποδυτήρια, δείχνοντάς μας το απίστευτο σώμα που έχει «χτίσει» και το οποίο θα ζήλευε σίγουρα ο κάθε άντρας. «Αν μπορώ να αναπνεύσω, είμαι καλά!», έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε. Τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή του, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή, με πολλές followers του όμως να σχολιάζουν ακόμα το λαμπερό χαμόγελό του και τα υπέροχα μάτια του.       tlife