RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

«ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ» - Η ΘΕΚΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ "ΑΝΩ ΚΑΤΩ"

 Η Θέκλα Πετρίδου προκάλεσε κύμα γέλιου ακόμη και στα γυρίσματα...
Η γνωστή ψυχολόγος και παρουσιάστρια Θέκλα Πετρίδου εισβάλλει στην κωμική σειρά «ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ» του ALPHA Κύπρου, με το χαρακτηριστικό της γέλιο και την αφοπλιστική της ειλικρίνεια, κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζαμε από τα παρασκήνια των γυρισμάτων. Το αποψινό επεισόδιο που θα προβληθεί στις 19:30, έρχεται για να αποδείξει ότι η Θέκλα μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις ακόμη και σε guest ρόλο και... μάλιστα ως «οικογενειακή φίλη».


 Η ίδια ήταν αρκετά ευδιάθετη με όλα τα μέλη της παραγωγής και ιδιαίτερα συνεργάσιμη με τη σκηνοθέτιδα Ναστάζια Χριστοδούλου, η οποία δεν την άφησε ούτε στιγμή μόνη της. Ακολουθούσε με προσοχή τις οδηγίες, μελετούσε με ενδιαφέρον τις ατάκες της και φυσικά δεν «μουρμουρούσε»... Βέβαια, τα αστεία και τα cuts δεν έλειπαν, αφού η Θέκλα διαθέτει άφθονο χιούμορ και ξέρει πώς να μεταδίδει τη θετική ενέργεια στους γύρω της. Μέλη της παραγωγής κάνουν λόγο για ένα αξέχαστο γύρισμα, μιας και η Θέκλα ήταν εξαιρετικά πρόσχαρη, φιλική και επικοινωνιακή με όλους τους επαγγελματίες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Off camera δεν σταματούσε να ανταλλάζει έξυπνες ατάκες με τη σκηνοθέτιδα της σειράς, με αποτέλεσμα να ξεσπούν κι οι δυο στα γέλια. 


Κι αφού το γέλιο είναι σαφώς μεταδοτικό, μερικές σκηνές καθυστέρησαν να ολοκληρωθούν, αφού τόσο η Χριστιάνα Αρτεμίου (Χριστίνα) όσο και ο Μιχάλης Σοφοκλέους (Φώτης) δεν μπορούσαν να μην συμμετάσχουν στο παρεΐστικο (off camera) κλίμα που είχε δημιουργηθεί. «ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 19:30 στον ALPHA Κύπρου.