RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ - Η ΚΥΠΡΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΑΜΠΑ

Τεράστια επιτυχία για τον Κύπριο Γιώτη Κατσαμπά και η Ειρήνη Χαραλαμπίδου τον αποθέωσε έτσι
όπως του αξίζει:
 

Η Κύπρος βγάζει Διαμάντια όπως τον Γιώτη Κατσαμπά που φέτος ως τεχνικός διευθυντής της ταινίας spiderman κέρδισε το πολυπόθητο αγαλματάκι ( OSCAR). 
Τον γνώρισα πριν χρόνια ως δημοσιογράφος. Ένα παιδί σεμνό, γλυκύτατο , πανέξυπνο. 
Ο διάσημος αμερικανός σκηνοθέτης Spielberg σε επίσκεψη στο πανεπιστήμιο που σπούδαζε τότε, πήρε ένα πρόγραμμα για την ταινία El Dorado το οποίο δημιούργησε ο Γιώτης και προς τιμήν του το ονόμασε YIOTIX. Ο δρόμος του θα ηταν λαμπρός αναντίλεκτα και φάνηκε από την αρχή . 
Στη συνέχεια δημιούργησε την εταιρία CAT STUDIOS και συνεργάστηκε με την Disney και άλλες μεγάλες εταιρίες . Μεταπήδησε στη SONY PICTURES . Το software FLIX που δημιούργησε ο Γιωτης πουλήθηκε παγκοσμίως και μειωσε το κόστος στις ταινίες κινουμένων σχεδίων. Ο Γιώτης μας ειναι μοναδικός. Για μενα το OSCAR δεν ηταν έκπληξη. Θα ερχοταν η στιγμή του Γιωτη . Θα μου επιτρεψετε και μια αναφορα στη μητερα του. Μια θαυμασια γυναικα Helen Katsamba που πληρωνει μεγαλο τιμημα λογω απουσιας του γιου της αλλα εχει καθε λογο να ειναι τοσο μα τοσο περηφανη. Γιωτη σε ευχαριστουμε γιατι παιδια σαν εσενα μας φερνουν την ελπιδα ...