RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΛΕΑΝΤΖΗ

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του
Χαράλαμπου Λεαντζή, του μαθητή που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλέτα πέρσι τον Μάρτιο στην Πάφο.

Το taxidromos24.com, επικοινώνησε με συγγενικά πρόσωπα του 18χρονου, όπου μας ενημέρωσαν πως οι εξελίξεις, όσον αφορά την υγεία του, είναι ενθαρρυντικές.

Από ότι φαίνεται η κατάσταση του 18χρονου άρχισε να βελτιώνεται με τις διαβεβαιώσεις των γιατρών να είναι αισιόδοξες μετά από την εισαγωγή του σε κέντρο αποκατάστασης στο Λονδίνο, όπου βρίσκεται τώρα.

Συγκεκριμένα, όπως μας δήλωσαν υπάρχει μια μικρή εξέλιξη ως προς το χρόνο. “Ο Χαράλαμπος έχει αρχίσει να εκτελεί εντολές. Είναι πιο συγκεντρωμένος. Ξεκίνησε η αγκύλωση που έπαθε στη Γερμανία τους 3 μήνες της αδράνειας και επανέρχεται”, ανέφεραν.

Μετά την εξέλιξη στην υγεία του 18χρονου μαθητή, ευχή της οικογένειας, όπως μας δήλωσαν, είναι να παραταθεί η παραμονή του στο κέντρο αποκατάστασης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χαράλαμπος Λεαντζής ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη Γεροσκήπου στις 27 Μαρτίου 2018, όπου και τραυματίστηκε σοβαρά.

Μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, και με έξοδα του κράτους, ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο εξωτερικό για αποκατάσταση.  taxidromos24.com