RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΚΥΠΡΟΣ - ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ - ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ξυλοδαρμού και πρόσκλησης σοβαρής σωματικής βλάβης σε βάρος 24χρονου, εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου.
 
Για την υπόθεση συνελήφθησαν τη Δευτέρα αργά το βράδυ δύο πρόσωπα ηλικίας 17 και 21 χρόνων
 
Συγκεκριμένα τη Δευτέρα, 24χρονος αλλοδαπός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Ορμήδεια, γύρω στις 17:30 το απόγευμα δέχθηκε επίθεση από τρεις Ελληνοκύπριοι, δύο από τους οποίους είναι γνωστοί του οι οποίοι τον κτύπησαν με ξύλα σε διάφορα μέρη του σώματός του.
 
Ο νεαρός μεταφέρθηκε γύρω στις 19:00 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς και διαπιστώθηκε ότι μεταξύ άλλων τραυμάτων έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και επισκληρίδειο αιμάτωμα.
 
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο νοσοκομείο, ο 24χρονος προέβη σε καταγγελία.
 
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. 
 
Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση του 24χρονου κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.
 
Αργά το βράδυ η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 17χρονου κι ενός 21χρονου, οι οποίοι και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, του ξυλοδαρμού και της πρόσκλησης σοβαρής σωματικής βλάβης. philenews