RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

SURVIVOR ΕΛΛΑΔΑ~ΤΟΥΡΚΙΑ - ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ!

Πρεμιέρα για το Survivor Ελλάδα-Τουρκία το Σάββατο 2
Φεβρουαρίου στις 21.00.

Το παιχνίδι θα προβάλλεται από Σάββατο-Τετάρτη παράλληλα και στην Τουρκία.
Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ξεκίνησε να προβάλει τρέιλερ με τους παίκτες!
 

Στο πρώτο βίντεο, η Σεμά η οποία είναι 34 ετών και κατάγεται από την Προύσα, αποκαλύπτει ότι έχει δίδυμη αδερφή. «Ποια είμαι η Σεμά ή Σεντά; Θα το ανακαλύψουμε μαζί στο Survivor!».
 

Η Δήμητρα Βαμβακούση με νάζι λέει: «Μπορεί η τούρκικη ομάδα να με θεωρήσει εύκολη αντίπαλο, όμως στο στίβο μάχης θα ιδρώσουν για να με κερδίσουν»!
 

Η Ετζέμ Οναράν, η οποία είναι πρωταθλήτρια στίβου τονίζει στην κάμερα: «Άκουσα ότι κάποιοι πιστεύουν ότι είναι δυνατοί… όποιος είναι δυνατός ας εμφανιστεί μπροστά μου»!
 

Η δε Αφροδίτη Σκαφίδα, πρωταθλήτρια άλματος επί κοντώ δηλώνει: «Ένα πράγμα θα πω στους αντιπάλους μου «Μολών λαβέ»!

Στο δεύτερο βίντεο, ο Σπύρος Γουρδούπης δηλώνει πως το Survivor είναι ένα πείραμα. «Για έναν doctor δομικής βιολογίας και ράπερ, το survivor είναι ένα πείραμα. Γιατί οι μάχες θα' ναι έντονες θα γίνουμε θηρία, αλλά στο τέλος θα το δεις θα βρούμε την ουσία»

Ο Okay Koksal είναι πρωταθλητής πάλης και δεν είναι διατεθημένος να εγκαταλείψει εύκολα τον αγώνα. «Ότι έβαλα στόχο, το κατάφερα, έγινε πρωταθλητής Ευρώπης. Ο ανταγωνισμός φέτος στο Survivor θα είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί»

Ο Τόνι Σταυράτης εργάζεται ως ασφάλεια σε VIP πρόσωπα και έχει μάθει να είναι πάντα ετοιμοπόλεμος. «Έχω μάθει να είναι πάντα ετοιμοπόλεμος και αυτό η αντίπαλη ομάδα θα το ανακαλύψει πολύ σύντομα»


 

Δείτε τις δηλώσεις των παικτών που θα συζητηθούν!   gossip-tv