RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

EKTAKTO SPOIL: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ POWER OF LOVE 2

Αρκετές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στο σπίτι της Αγάπης.



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime Cy ο Αλέξανδρος φαίνεται πως πλησιάζει την Αννα η οποία το τελευταίο διάστημα δεν είναι και πολύ καλά ψυχολογικά. Μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο την είδαμε να λυγίζει και να σκέφτεται ακόμα και να αποχωρήσει από το POWER OF LOVE.

Αφού ο Βασίλης δεν δείχνει διατεθημένος να ανοίξει σε καμία την καρδιά του, η Αννα βλέπει φως και ενδιαφέρον στον Αλέξανδρο και έτσι οι δυο τους θα κάνουν το πρώτο τρυφερό βήμα.
Ταυτόχρονα μετά την αποχώρηση του  Τζόνυ και της Νέρτζιη τα πράγματα στο σπίτι έχουν μία περίεργη ηρεμία. Φυσικά μία ένταση στο σπίτι των αγοριών θα φέρει προς στιγμή αναστάτωση ενώ με την άφιξη του νέου παίκτη που λέγεται Παύλος, η Ζένια δείχνει να βλέπει ένα τεράστιο ενδαφέρον από εκείνον.

Οι δυο τους θα έρθουν άραγε πιο κοντά ? Επισης, πληροφορίες του ShowTime Cy αναφέρουν πως ο Τζόνυ παρ όλο που αυτή την Κυριακή θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, το κοινό τον ψηφίζει ως ο καλύτερος παίκτης κάτι που θα ανακοινώσει η Μαρία Μπακοδήμου στο GALA ενώ δεύτερος έρχεται ο ΠΑύλος ο οποίος παίρνει και τα χρήματα. Ετσι ο Τζόνι επιστρέφει πίσω στο σπίτι της ΑΓΑΠΗΣ....
Πάντως πολύ ψηλά στις ψήφους από την στήριξη του κόσμου είναι και η ΝΕΡΤΖΙΗ η οποία φαίνεται και εκείνη να επιστρέφει πίσω... Το σπίτι σε συναγερμό αφού τα έρθουν τα πάνω κάτω.





ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....