RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ "ΕΦΘΑΣΕ Η ΠΙΟ ΨΥΧΡΗ ΜΑΖΑ "

Το καιρικό μενού για τις επόμενες ώρες μέχρι το βράδυ Τρίτης περιλαμβάνει

Τοπικές βροχές με τις καταιγίδες να είναι πιο περιορισμένες και να εκδηλώνονται κυρίως σε μορφή μπόρας. Τοπικές χαλαζοπτώσεις οχι εκτεταμμένες μικρού κυρίως μεγέθους έως 0.5 εκατοστά.
Χιόνια στα ορεινά που σταδιακά τις επόμενες ώρες θα κατεβαίνουν υψόμετρο μέχρι και 700 μέτρα κατά το μεσημέρι με χιονόστρωση από τα 900 μέτρα και πάνω ενώ προς απόγευμα-βράδυ και μέχρι 400-500 μέτρα τα χιόνια. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο νιφάδες χιονιού να πέσουν και πιο κάτω απο τα 400 μέτρα σε πεδινές περιοχές του εσωτερικού.
Έρχεται τις επόμενες ώρες πιο ψυχρή αέρια μάζα με πτώση θερμοκρασίας.

Σημαντική ενίσχυση των ανέμων από το μεσημέρι στα 4-6 μποφόρ με ριπές έως 7-9 μποφόρ στα παράλια και ορεινά ενώ στο εσωτερικό έως 4 μποφόρ με ριπές στα 5-6 μποφόρ.
Ενισχυμένος παγωμένος άνεμος με το κρύο να είναι αισθητό λόγω ψυχρών έως πολύ ψχυρών αερίων μαζών που θα μας επξηηρεάζουν-εικόνα 4.

Σε ολικό παγετό το Τρόοδος αλλά και ορεινές περιοχές από τα 1οοο μέτρα και πάνω. Βραδυνές ώρες παγετός σε ορεινά και ημιορεινά.
Μέγιστες θερμοκρασίες έως 12 βαθμούς εσωτερικό και έως 14 βαθμούς στα παράλια. Στα ημιορεινά 3-6 βαθμούς. Πιο χαμηλές θα είναι οι θερμοκρασίες που θα νιώθουμε όμως.
Στα ορεινά από μείον -2 έως 1 βαθμό ενώ στο Τρόοδος στους 3-4 βαθμούς κάτω από το μηδέν με ολικό παγετό. Πολύ προσοχή στο ορεινό οδικό δίχτυο που δεν χωράει μαγκιές.
Από τα μεσάνυχτα προς Τετάρτη ξεκινά σταδιακή βελτίωση του καιρού αλλά θα επικρατεί αρκετή ψύχρα.
Εικόνα 1-Δορυφορική νεφώσεων. Αυξημένες νεφώσεις στην περιοχή μας με άστατο καρικό σκηνικό. Οι νεφώσεις κινούνται από τα δυτικά μας προς ανατολικά.
Εικόνα 2-3-Ραντάρ βροχής. Ο κύριως όγκος κινήθηκε ανατολικά-βορειοανατολικά αλλά βροχές που βρίσκονται δυτικά μας με ανατολική-βορειοανατολική πορεία θα μας επηρεάζουν τις επόμενες ώρες τοπικά και κατά περιόδους.






ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....