RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

ΓΝΩΣΤΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΥΨΟΥΣ 3.400 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ!

Μακριά… χέρια είχε ένας δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής,
αδερφός επίσης πασίγνωστης τραγουδίστριας, ο οποίος καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή για κλοπή σε βάρος 41χρονου φίλου του. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο τελευταίος υπέδειξε τον 34χρονο καλλιτέχνη με καταγωγή από το Αγρίνιο ως τον δράστη κλοπής στις 23 Ιουλίου 2017 μέσα από το σπίτι του στον Αλμυρό, όπου -όπως είπε- τον φιλοξενούσε για ένα διάστημα.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 41χρονος, ο τραγουδιστής ήταν φίλος τους και τον φιλοξενούσε συχνά, όποτε εκείνος επισκεπτόταν τη Μαγνησία για να τραγουδήσει σε νυχτερινά μαγαζιά. Όμως, όπως κατάλαβε, καταχράστηκε την φιλοξενία του. Ο 41χρονος καταγγέλων είπε ότι, όταν εκείνος έλειπε από το σπίτι, ο τραγουδιστής άρπαξε μέσα από το χρηματοκιβώτιό του ποσό που άγγιζε τα 3.400 ευρώ.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κατηγορούμενου τραγουδιστή, ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι στο σπίτι έμπαιναν και άλλα άτομα πέραν του πελάτη του, και ότι ο 34χρονος δεν είχε ανάγκη να κλέψει, καθώς δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα. Η υπερασπιστική γραμμή του πάντως δεν έγινε αποδεκτή, με αποτέλεσμα ο εντολέας του να καταδικαστεί σε έναν χρόνο φυλάκιση με αναστολή, που σημαίνει ότι αφέθηκε ελεύθερος΄.

ΠΗΓΗ          TLIFE