RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

ΚΥΠΡΟΣ: ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΘΑ "ΧΤΥΠΗΣΕΙ" ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ & ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ

Το χαμηλό βαρομετρικό βρίσκεται στην περιοχή μας και θα
συνεχίσει κατά περιόδους να δίνει
βροχές και καταιγίδες για 12 ώρες-Δείτε μέσα απο τις εικόνες την πορεία του
Καλησπέρα φίλοι μου ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ




Μια ανανέωση του πρωινού δελτίου
Οι βροχές στην Κύπρο καλά κρατούν αρχής γενομένης από Δευτέρα βράδυ. Το χαμηλό βαρομετρικό βρίσκεται δυτικά-ελαφρώς βορειοδυτικά της Κύπρου ενώ τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει μια ανατολική πορεία και θα απομακρυνθεί από την περιοχή μας.
Εικόνα 1 ραντάρ βροχής που δείχνει την ασταθή ατμόσφαιρα.
Έτσι και τις επόμενες ώρες και μέχρι νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής ο καιρός στην Κύπρο παραμένει άστατος με βροχές και καταιγίδες αλλά κατά περιόδους. Θα παρατηρούνται και διαστήματα χωρίς βροχές.
Οι πιθανότητες είναι στο 50-70% για φαινόμενα με όλες τις περιοχές να έχουν τις πιθανότητες τους.
Το ρεύμα αέρα γύρω από το χαμηλό μπορείτε να το δείτε στην εικόνα 3 που με την θέση που έχει τώρα η ώρα εισέρχεται το ρεύμα από τα νότια-νοτιοδυτικά έως και νοτιοανατολικά στα ανατολικά τμήματα του νησιού.
Όμως από τα μεσάνυχτα και μετά προς Παρασκευή περίπου στις 02:00 το χαμηλό θα βρίσκεται ανατολικά της Κύπρου με αποτέλεσμα το ρεύμα αέρα να αλλάξει και να εισέρχεται από τα βόρεια-βορειοδυτικά-εικόνα 4.
Η θέση που φαίνεται να έχει αυτές ώρες πιθανόν οι βροχές να ευννοήσουν περισσότερο το βόρειο και εσωτερικό κομμάτι του νησιού-ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας αλλά και το ανατολικό-νοτιοανατολικό κομμάτι του νησιού προς επαρχία Αμμοχώστου και μέρος της επαρχίας Λάρνακας.
Είναι κάτι που θα φανεί και πιο μετά με βάση την πορεία του χαμηλού.
Από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής ξεκινά μια σημαντική βελτίωση στο καιρικό σκηνικό με περιορισμό των βροχών και τις πιθανότητες βροχής να πέφτουν αρκετά με αποτέλεσμα με τα τελευταία στοιχεία Σάββατο και Κυριακή να μην φαίνεται κάτι από θέμα βροχών.
Η θερμοκρασία την Παρασκευή σημειώνει μια μικρή πτώση σε ορεινά και προς εσωτερικό. Μέγιστες στους έως 18-19 βαθμούς στο εσωτερικό και έως 20-21 βαθμούς σε παράλιες περιοχές. Στα ορεινά 6-10 βαθμούς.
Άνεμος σε ενίσχυση με περιόδους έως 4-5 μποφόρ από βόρειες διευθύνσεις.
Σάββατο έως 21 βαθμούς οι μέγιστες σε εσωτερικό και παράλια και στους 6-12 βαθμούς στα ορεινά με άνεμο στα 3-4 μποφόρ.
Μια νέα διαταραχή με βροχές φαίνεται για Δευτέρα μέχρι Τετάρτη 10-12/12 αλλά λεπτομέρειες για ακριβή εξέλιξη θα έχετε σε επόμενα δελτία.















ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ







ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....