RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΚΥΠΡΟΣ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΕΣ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ; ΧΙΟΝΙΑ

Εκτεταμμένο πεδίο χαμηλών πιέσεων σε Ευρώπη και Ελλάδα με χαμηλά
βαρομετρικά φέρνει εκ νεου βροχές και καταιγίδες στο νησί μας αρχής γενομένης Κυριακή βράδυ προς Δευτέρα μέχρι και Τετάρτη. ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ



Χαμηλά βαρομετρικά που θα διέρχονται από Ελλάδα με ανατολική-βορειοανατολική πορεία βόρεια της Κύπρου αναμένεται να επηρεάσουν και την Κύπρο σε συνδυασμό με μέτωπα κακοκαιρίας.
Ενισχυμένοι άνεμοι 5-6 μποφόρ πιθανόν και 7 μποφόρ προς Τρίτη.
Στις 12-13 Δεκεμβρίου αναμένεται και καλή πτώση θερμοκρασίας λόγω πιο ψυχρών αερίων μαζών που θα προσεγγίσουν την περιοχή μας και αν τα καταφέρει να συνδυαστεί με υετό-βροχή τοτε πολύ πιθανόν να είναι σε μορφή χιονιού πάνω στο Τρόοδος. Ακόμα δεν μπορώ να σας το πω με σιγουριά.
Παγκύπριες οι βροχές που φαίνονται με τις περισσότερες ποσότητες να πέφτουν σε επαρχία Πάφου-Λεμεσού.
Για όλα αυτά που ανάφερα πιο πάνω θα έχετε αναλυτικό δελτίο με χάρτες που θα σας δοθουν περισσότερες λεπτομέρειες σε επόμενα δελτία.
Σάββατο με ηλιοφάνεια και παροδικές νεφώσεις με μια μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά.
Μέγιστες θερμοκρασίες 20-21 βαθμούς σε εσωτερικό και παράλια και στους 6-12 βαθμούς στα ορεινά με άνεμο στα 3-4 μποφόρ.
Κυριακή ηλιοφάνεια με διαστήματα παροδικών αυξημένων νεφώσεων που απο αργά το βράδυ προς Δευτέρα θα ξεκινήσουν βροχές. Μέγιστες θερμοκρασίες έως 20-21 βαθμούς σε εσωτερικό και παράλια. Στα ορεινά 8-12 βαθμούς.
Ακολουθούν εικόνες με ποσότητες και κατανομής βροχής από το χαμηλό βαρομετρικό που πέρασε το διάστημα 3-7 Δεκεμβρίου που έφερε αρκετές ποσότητες βροχής.
Στο 59% έφτασε η κανονική του μήνα από αυτό το σύστημα με τις περισσότερες βροχές να πέφτουν σε αεροδρόμιο της Πάφου.
Αρκετά καλή και η εισροή νερού στα φράγματα φτάνωντας τα 1.9 ε.κ.μ αλλά ακόμα θέλουμε πολύ νερό για να αλλάξει η κατάσταση-εικόνα 6
Ενα χαμηλό που αν εξαιρέσουμε την καταιγίδα που έπληξε την Λευκωσία αλλά και τους σφοδρούς ανέμους που κτύπησαν την Παρεκλησσιά δεν ήταν κάτι ακραίο.

Πολύ φυσιολογική διαταραχή για την εποχή που διανύουμε αφού τέτοια περίοδο χαμηλά βαρομετρικά φέρνουν βροχές και καταιγίδες.
Μας ήρθε από κεντροδυτική Μεσόγειο(εικόνα 7) που στην περιοχή μας έτυχε περαιτέρω βάθυνσης και οργάνωσης για αυτό και οι πολλές βροχές. Έφτασε σε εμάς και μετά κινήθηκε ανατολικά διασχίζωντας την Κύπρο.













ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ







ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....