RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ - ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΟΥ

Στη δημιουργία ενός νέου, boutique ξενοδοχείου στη λεωφόρο Μακαρίου στο κέντρο της πρωτεύουσας θα προχωρήσει η ισραηλινή εταιρεία Fattal Hotel Management.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Insider, η εταιρεία προχώρησε στην απόκτηση κτιρίου στο κέντρο της πρωτεύουσας, το οποίο προγραμματίζει να ανακαινίσει και να το μετατρέψει σε ξενοδοχειακή μονάδα. Το κτίριο που απέκτησε η Fattal δεν είναι άλλο από το ιστορικό κτίριο της πρώην Λαϊκής, το οποίο παλιά στέγαζε την Grindlays Bank.
 
To κτίριο είχε κτιστεί το 1974 και έχει εμβαδό 5600 τ.μ. και μέχρι το 2013 λειτουργούσε ως υποκατάστημα της Λαϊκής Τράπεζας. Ακολούθως απορροφήθηκε από την Τράπεζα Κύπρου και τέθηκε προς πώληση στην τιμή των 9 εκατ. ευρώ.
 
Πρόκειται για το τέταρτο ξενοδοχείο που θα δημιουργήσει στην Κύπρο η Fattal αφού τα προηγούμενα χρόνια προχώρησε στην απόκτηση τριών ξενοδοχείων που ανήκαν στον Όμιλo Libra. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία Leonardo Plaza Cypria Maris, Sentido Cypria Bay και Leonardo Laura Beach & Splash Reosrt. Οι πληροφορίες λένε πως η ισραηλινή εταιρεία δεν πρόκειται να κατεδαφίσει το ξενοδοχείο αλλά να προχωρήσει σε ριζική ανακαίνιση και βελτιώσεις. Υπενθυμίζεται πως στη συγκεκριμένη περιοχή θα λειτουργήσει ακόμα ένα ξενοδοχείο σύντομα, το πρώην holiday Inn το οποίο επίσης πωλήθηκε από την Τράπεζα Κύπρου στην ελληνική ΠΑΝΓΑΙΑ. Επίσης, ένα άλλο ακίνητο στη λεωφόρο Μακαρίου που ανήκε στην Τράπεζα Κύπρου και πωλήθηκε πριν από δύο χρόνια περίπου, κατεδαφίστηκε και στη θέση του ανεγείρεται πολυόροφο κτίριο.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η Τράπεζα Κύπρου διαθέτει προς πώληση έναντι 8.5 εκατ. ευρώ το κτίριο ακριβώς δίπλα από το πρώην κατάστημα της Λαϊκής. Στο κτίριο στεγάζονται διάφορες εταιρείες και οργανισμοί όπως ο CIPA ενώ στο παρελθόν ήταν γνωστό για τα εστιατόρια που λειτουργούσαν στο ισόγειο του, όπως το Akakiko.
 
Από την επιχειρηματική πύλη Insider στο Philenews 










ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ




ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....