RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ - ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΞΕΠΛΥΞΕ 6 ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ

Ένα απίστευτο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού που αγγίζει
τα όρια της κακοποίησης, όχι από μαθητή προς συμμαθητή του, αλλά από εκπαιδευτικούς σε βάρος εξάχρονου αγοριού, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας αλγεινή εντύπωση.


Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το εξάχρονο αγοράκι δέχθηκε αυστηρή επίπληξη από τη δασκάλα του και παραπέμφθηκε στη διευθύντρια για επιβολή τιμωρίας. Κι αν αναρωτιέστε ποιο ήταν το ατόπημα του παιδιού... τόλμησε να φιλήσει ένα συμμαθητή του!



Σύμφωνα με την καταγγελία, το αγοράκι επέστρεψε στο σπίτι από το δημοτικό σχολείο όπου φοιτά στη Λάρνακα, φοβισμένο, αναστατωμένο και φορτωμένο ενοχικά αισθήματα, θεωρώντας ότι είχε κάνει κάτι μεμπτό. Η μητέρα του παιδιού καταγγέλλει ότι στο πλαίσιο του παιχνιδιού στο μάθημα της γυμναστικής ο γιος της φίλησε ένα άλλο αγοράκι, γεγονός που φαίνεται να εξόργισε τη δασκάλα, η οποία έδιωξε το παιδί από το μάθημα, παραπέμποντάς το αρχικά σε άλλη δασκάλα και κατόπιν στην ίδια την διευθύντρια.

Η δασκάλα φέρεται να ανέφερε στο εξάχρονο αγόρι πως αυτό που έκανε ήταν πάρα πολύ κακό και πως δεν είναι αποδεκτή συμπεριφορά ένα αγόρι να φιλάει ένα άλλο αγόρι. Την ίδια αντιμετώπιση είχε το παιδάκι και από τη δεύτερη δασκάλα στην οποία παραπέμφθηκε, αλλά και από την γραμματέα του σχολείου, που ανήγαγαν μια πράξη τρυφερότητας σε ανωμαλία, προσδίδοντας της μάλιστα σεξουαλικό περιεχόμενο. Πιο ήπια στο χειρισμό της υπόθεσης ήταν η διευθύντρια του σχολείου, η οποία δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα του παιδιού προτίθεται σε πρώτο στάδιο να αποστείλει επιστολή στη διευθύντρια του σχολείου, με την οποία ήδη είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση, στην οποία θα ζητά όπως η διεύθυνση του σχολείου επιστήσει την προσοχή του εκπαιδευτικού προσωπικού στο χειρισμό ανάλογων περιστατικών στο μέλλον.
  Παναγιώτα Χαραλάμπους    PHILENEWS 












ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ






ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....