RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ - ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΛΑ

Αδιανόητη φρίκη μετά τη σύλληψη σατανικού ζευγαριού στο Μεξικό - Ομολόγησαν ότι σκότωσαν και διαμέλισαν τουλάχιστον 20 γυναίκες - Πωλούσαν τα όργανά τους ή έδιναν κομμάτια από τα πτώματα σε σκυλιά - Ο 34χρονος δράστης έσφαζε τα θύματα και στη συνέχεια κακοποιούσε σεξουαλικά τα άψυχα κορμιά τους

Η λέξη φρίκη είναι «μικρή» για να περιγράφει τη δράση ενός σατανικού ζευγαριού στο Μεξικό. Δολοφόνησαν 20 γυναίκες, πούλησαν ένα βρέφος μόλις δυο μηνών και δεν δίστασαν να κάνουν εμπόριο με τα όργανα των θυμάτων τους!
Σε μια χώρα που έχει μάθει πια να ζει με τη φρίκη (εξαιτίας των εγκλημάτων από τα καρτέλ ναρκωτικών και όχι μόνο) η υπόθεση αφήνει τους πάντες άφωνους. Το ζευγάρι των serial killers, ο 34χρονος Χουάν Κάρλος Ν. και η 38χρονη σύζυγός του Πατρίσια Ν., συνελήφθησαν στο Μεξικό, σε ένα προάστιο έξω από την πρωτεύουσα και δεν άργησαν να ομολογήσουν τα εγκλήματά τους.
Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, το ένα από τα οποία μικρής ηλικίας
Το σατανικό ζευγάρι συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στο προάστιο Εκατεπέκ του Μεξικού (σ.σ. διαβόητο για τα βίαια εγκλήματα που διαπράττονται εκεί, ιδιαίτερα με θύματα γυναίκες) ενώ μετέφερε ανθρώπινα λείψανα με βρεφικό καροτσάκι. Δεν άργησαν να ομολογήσουν πως τα θύματά τους δεν ήταν 10, όπως υποπτεύονταν οι αρχές, αλλά τα διπλάσια!
Το ζευγάρι των δολοφόνων και κάτω το σπίτι όπου έμεναν και τα τρία τους παιδιά – Φωτογραφία EPA
Ο άνδρας παραδέχθηκε ότι διέπραξε τους διπλάσιους φόνους από αυτούς για τους οποίους θεωρούνταν ύποπτος. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης στη φυλακή όπου τον μετέφεραν παραδέχτηκε επίσης ότι βίασε πολλά από τα θύματα και ότι πούλησε όργανά τους, σύμφωνα με την εφημερίδα El Universal, που επικαλείται εισαγγελική έκθεση.
Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει ομολογήσει ο 34χρονος, αφού σκότωνε τα θύματά τους κόβοντας το λαιμό τους, στη συνέχεια τα κακοποιούσε σεξουαλικά και μετά τα τεμάχιζε και έβαζε τα περισσότερα από τα λείψανα σε βάζα με φορμαλδεΰδη. Κάποια από τα λείψανα των θυμάτων του, τα έδινε στα σκυλιά, ενώ χρησιμοποιούσε το ανθρώπινο λίπος και το δέρμα τους για να φτιάξει λίπασμα για τα φυτά του!newsit 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ 



ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ASSASSINS CREED ODYSSEY - KANTE CLICK ΕΔΩ



ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....