RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

ΜΕΛΑΝΗ ΣΤΕΛΙΟΥ - Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΠΛΕ ΤΟΥ ALPHA

Έχει πραγματικά δώσει ρέστα με τις υποκριτικές της ικανότητες στην σειρά ΜΠΛΕ του ALPHA
Κύπρου σε σενάριο Γιώργου Τσιάκκα! Ο Λόγος για τη Μέλανη Στέλιου η οποία μπήκε στο πετσί του ρόλου προσφέροντας στο κοινό πραγματικά συγκλονιστικές ερμηνείες με τον ρόλο της ως Ελίνα. Όπως ήταν αναμενόμενο οι υποκριτικές ικανότητες της Μέλανης Στέλιου είναι πλέον θέμα συζήτησης στους κύκλους των ηθοποιών και όχι μόνο! 

Ο σεναριογράφος Γιώργος Τσιάκκας δίνει ένα δυναμικό αέρα στην τηλεοπτική Ελίνα, η οποία είναι μία γυναίκα που αναζητεί ακόμη την αγάπη, αλλά και την αποδοχή του αυστηρού πατέρα της που ερμηνεύει ο ηθοποιός Γιώργος Ζένιος. 
Η ίδια διευθύνει την εταιρεία της οικογένειάς της, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα την προσωπική ζωή της που... όπως φαίνεται είναι πλέον ανύπαρκτη και χωρίς μέλλον. Αρκετές φορές την παρακολουθούμε να έρχεται σε ρήξη με τον πατέρα της (Σταύρο) που δεν διστάζει να τον κατηγορήσει ανοικτά ότι ευθύνεται για το γεγονός ότι δεν έχει αποκτήσει ακόμη τη δική της οικογένεια. 

Αν και έχει συναντήσει τον έρωτα στο πρόσωπο του Απόστολου, που υποδύεται ο Σίμος Τσιάκκας, ωστόσο δεν φαίνεται να είναι ο σύντροφος που θέλει να τη στηρίξει και να την αγαπήσει όπως της αξίζει. H Ελίνα προκαλεί θαυμασμό για τις θυσίες που έκανε στην προσωπική της ζωή, αλλά και συγκίνηση για τη θλιβερή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και δεν φαίνεται να έχει στήριξη από πουθενά... εκτός από την αδελφή της, τη Σοφία (Χριστίνα Παυλίδου), που με ένα τηλεφώνημά της και μερικά λόγια αγάπης στην κατάλληλη στιγμή... τη σώζουν από μία πράξη απελπισίας. Η σειρά ΜΠΛΕ του ALPHA Κύπρου, που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 19.30




ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....