RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΝΟΣ - ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ - ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΘΕΝ ΣΧΕΣΗ ΣΤΟ POWER OF LOVE

Ο Ανδρέας Ανδρεανός, ένας από του πιο πολυσυζητημένους παίκτες του reality παιχνιδιού
"Power Of Love", ο οποίος συζητήθηκε έντονα από το τηλεοπτικό κοινό τόσο για τον πληθωρικό του χαρακτήρα, όσο και για τις σχέσεις του, με τις συμπαίκτριές του, Τζούλια Καραγιάννη και Αλεξάνδρα Ορφανού. Συνάντησε την ομάδα της Art & You, γίνοντας πιο αποκαλυπτικός από ποτέ σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Ο ίδιος μιλάει για την καθημερινότητα του, μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, το έντονο παρασκήνιο με ορισμένους παίκτες, καθώς και για το νέο του τραγούδι που κυκλοφόρησε.

Πρόσφατα κυκλοφορήσατε το πρώτο σας τραγούδι, ενώ ακολούθησε μία σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα. Ενδέχεται να σας δούμε φέτος το χειμώνα, σε κάποια μουσική σκηνή της Αθήνας;
Η αλήθεια είναι πως έχω ήδη μία πρόταση για κάποιο πολύ γνωστό μαγαζί της Αθήνας. Αλλά δεν είναι η προτεραιότητα μου, το τραγούδι. Όποτε η απάντησή μου, είναι δυστυχώς όχι.
Υπάρχουν σχέδια για έναν ολοκληρωμένο σας δίσκο μέσα στους επόμενους μήνες;
Για ολοκληρωμένο δίσκο όχι, σίγουρα αλλά δύο τραγούδια και ένα Video Clip, έρχονται. Αυτά προς το παρόν.
Γίνατε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή σας, στο παιχνίδι "Power Of Love". Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα σας;
Ναι, έγινα γνωστός μέσα από το τηλεοπτικό αυτό παιχνίδι. Αλλά η καθημερινότητα μου, είναι ακριβώς η ίδια με την μόνη διαφορά έξω, μαγαζιά, καφέ και τα λοιπά. Μου μιλάει ο κόσμος, κλασικά, φωτογραφίες θέλουν να βγάλουν και γενικά τα βλέμματα είναι πάνω σου, διότι πλέον είμαστε αναγνωρίσιμοι.

Υπήρξε έντονο παρασκήνιο με ορισμένους παίκτες. Πιστεύετε ότι η μεγάλη υποστήριξη του κόσμου, προέκυψε από τα περιστατικά που δημιουργήθηκαν;
Ναι, ισχύει αυτό και είναι αλήθεια. Ο κόσμος βλέπει δεν είναι χαζός. Αλλά εντάξει, κάποιοι ταυτίζονται λίγο παραπάνω με κάποιους παίκτες.
Για μεγάλο χρονικό διάστημα το όνομά σας, συζητήθηκε για τις σχέσεις σας με τις συμπαίκτριές σας, Τζούλια Καραγιάννη και Αλεξάνδρα Ορφανού. Ποια είναι η σχέση σας σήμερα με τις δύο κοπέλες;
Ναι, έτσι είναι. Πρώτα ήρθε η Τζούλια και μετά η Αλεξάνδρα, έχω φιλικές πλέον σχέσεις και με τις δύο κοπέλες. Βέβαια, δεν μένουμε και δίπλα.
Κατά καιρούς, σας έχουμε δει σε διάφορες εξόδους σας με παίκτες από το παιχνίδι. Θα θέλαμε να μας πείτε ένα όνομα ενός άντρα και μίας γυναίκας από τους συμπαίκτες σας, που διατηρείτε στενή επαφή.
Ναι, έχω βγει με πολλά παιδιά από το παιχνίδι και όσο ήταν μέσα ακόμα και ακόμα και τώρα. Έχω με αρκετά άτομα επικοινωνία. Θα αντιστρέψω την ερώτηση σου, στο "Με ποια άτομα δεν θέλω να έχω επαφή", την έκανα λίγο καλύτερη, δεν λες; Με τα άτομα που δεν θέλω να έχω επαφή είναι : ο Πάνος, ο Νατσάκος, ο Μιχάλης, η Κλαούντια και ο Σάκης.


Μπορείτε να μας αποκαλύψετε κάποιο περιστατικό μέσα στο παιχνίδι, το οποίο δεν έχει προβληθεί;
Πολλά είναι που δεν προβλήθηκαν. Βασικά, κάποιους τσακωμούς δικούς μου, σίγουρα. Θυμάμαι που δεν τα έδειξαν ποτέ και το τελευταίο μου, κόκκινο δωμάτιο.
Θεωρείτε ότι υπήρξαν άτομα που έγιναν ζευγάρι μόνο και μόνο για την δημοσιότητα;
Εννοείται αυτό, ή απλά έκαναν τη δήθεν σχέση για να παραμείνουν μέσα στο παιχνίδι. Γιατί, θυμάμαι έλεγαν κάποτε θα ψηφίσουμε ελεύθερους και όχι άτομα που είχαν σχέση. Σίγουρα, καταλάβατε ένα άτομο που έκανε τρεις και καλά σχέσεις, (βασικά για εμένα τις κορόιδεψε τις κοπέλες), και οι τρεις τον ήθελαν αλλά μετά κατάλαβαν πως έψαχνε κάμερες αυτός να τον κυνηγούν. Έλεος πάντως, τα κορίτσια τι έφταιγαν!
Τι εύχεστε στους αναγνώστες μας και στην ομάδα της Art & You;
Εύχομαι σε όλους πάνω από όλα υγεία παιδιά, γιατί χωρίς αυτό δεν έχουμε τίποτα. Να χαμογελάτε σε όλα, εύχομαι δύναμη σε όλους και καλό χειμώνα. Ευχαριστώ όλη την ομάδα της Art & You. Απλά τα καλύτερα έρχονται για τα καλά παιδιά... ART AND YOU






ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....