RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΙΔΥΜΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ"

Δίδυμη κακοκαιρία στην Ελλάδα -  Στην Κύπρο ακόμα καλοκαίρι....ενώ ο καιρός αναμένεται να αλλάξει από το Σάββατο.... Ο “Ξενοφών” και ο “Ζορμπάς” ξεσπούν με μανία στις στεριές και τις θάλασσες - Κλειστά σχολεία, αγκυροβολημένα πλοία και πεσμένα δέντρα εξαιτίας των 9 και τοπικά 10 μποφόρ -Επείγουσα προειδοποίηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας - Ακούστε σε video την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό

Η κακοκαιρία που ονομάστηκε “Ξενοφών” θα συνεχίσει την πορεία της και την Παρασκευή (28.09.2018) δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Οι εντάσεις των ανέμων θα διατηρηθούν στα 9 και τοπικά στα 10 μποφόρ. Δεν αποκλείεται στο Κάβο Ντόρο οι άνεμοι να φτάσουν ακόμα και τα 11 μποφόρ!
Από την άλλη, οι ισχυροί αυτοί βοριάδες θα φέρουν περισσότερο κρύο με αποτέλεσμα ο υδράργυρος να μην ξεπεράσει τους 19 – 20 βαθμούς Κελσίου στις μέγιστες τιμές του.
Επίσης, ενώ στη Βόρεια Ελλάδα κυριαρχεί ηλιοφάνεια, στην Κεντρική Ελλάδα και κάτω εκδηλώνονται τοπικές βροχές, μικρής έντασης και έκτασης, πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια από τα 1.800 μέτρα. Οι χιονοπτώσεις έκαναν την εμφάνισή τους στα βουνά της Κεντρικής Ελλάδας, καθώς και της Βόρειας και Ανατολικής Πελοποννήσου.
Επιπλέον, έχει δημιουργηθεί ένας μικρός στρόβιλος μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας στο Νότιο Ιόνιο που έχει ονομαστεί “Ζορμπάς”, ο οποίος κινείται απόψε από τα ανοιχτά της Μάλτας προς τα ανατολικά στη Μεσόγειο.NEWSIT 






ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....