RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΦΑΜΙΛΙΑ - ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ALPHA ΚΥΠΡΟΥ

«Η ΦΑΜΙΛΙΑ» απόψε η πρεμιέρα στον ALPHA… με ερμηνείες που θα συζητηθούν
Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 19.30 στον ALPHA Κύπρου Από τη διεθνή... πάμε στην κυπριακή οικογένεια με τους παράξενους γείτονες, τους χωριατοκουμπάρους, τις απείρου... κάλλους πεθερές και τον «Ψυχολόγο» Δημήτρη Σταρόβα σε κατάσταση απελπισίας... 

Το ζεύγος και τα τέκνα Χατζηβασιλείου συναρμολογούν το παζλ μίας απόλυτα «φυσιολογικής» «ΦΑΜΙΛΙΑΣ» που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις 19.30 από τον ALPHA Κύπρου. Η νέα κωμική σειρά θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 19.30 και πρόκειται για εφαρμογή του επιτυχημένου format της ξένης σειράς “LA FAMIGLIA”, σε συνεργασία με τους δημιουργούς από τα United Studios του Ισραήλ, σκηνοθεσία Κλείτου Κλείτου και προσαρμογή διαλόγων των Ανδρέα Βασιλείου, Μιχάλη Αργυρού και Άντρης Θεοδότου.


Αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα στο δικό σου γάμο, θα διαπιστώσεις ότι από τα πρώτα κιόλας επεισόδια θα θες κι εσύ να βρεις έναν Δημήτρη Σταρόβα για να σου προσφέρει αντίστοιχη «ψυχολογική υποστήριξη»...  Χριστόδουλος Μαρτάς και Πέννυ Φοινίρη υποδύονται ένα «νορμάλ» ανδρόγυνο που αποφασίζει να καθίσει απέναντι από τον Ψυχολόγο και να τον κουφάνει κυριολεκτικά «περιγράφοντας» την ανεκδιήγητη -και ανύπαρκτη- ερωτική του σχέση... με σκοπό να σώσει το σπιτικό του.  

Τι γίνεται όταν ένας “fitness” Ψυχολόγος αποφασίζει ότι το ζεύγος Χατζηβασιλείου πρέπει να εντάξει τη γυμναστική στη ζωή του; Πώς αντιμετωπίζει η σύζυγος την παρουσία του «εκλεπτυσμένου» κουμπάρου και ποιος θα καταφέρει να μάθει «άπταιστα» αγγλικά στα παιδιά τους;  Ευτράπελα, γκριμάτσες, έξυπνες ατάκες, χιουμοριστικοί διάλογοι... πεθερές, γείτονες και κουμπάροι εισβάλλουν αλεξιπτωτικά στο σπίτι της απίστευτης οικογένειας και δίνουν ρεσιτάλ τρελής ερμηνείας... στη νέα κωμική σειρά «ΦΑΜΙΛΙΑ» του ALPHA Κύπρου.   
«Η ΦΑΜΙΛΙΑ»: Πρεμιέρα Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις 19.30 και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή την ίδια ώρα από τον ALPHA Κύπρου.




ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....