RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ΧΑΛΙ ΜΠΕΡΙ - "ΟΚ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΧΑΡΙ, ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΑ"

Ποιος από εμάς δεν έχει «καψουρευτεί» σε νεαρή ηλικία κάποιο
διάσημο πρόσωπο και δεν είχε θεωρήσει καλή ιδέα να στολίσει με το πρόσωπό του τον τοίχο του εφηβικού δωματίου του;  Όπως φαίνεται, ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας δεν αποτελεί εξαίρεση.  

Σε φωτογραφίες που έκαναν πρόσφατα τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζουν το δωμάτιο του πρίγκιπα στο ιδιωτικό σχολείο Ήτον, όπου ήταν οικότροφος, ο έφηβος Χάρι ποζάρει με φόντο τα κλασικά αντικείμενα που θα περίμενε κανείς να βρει σε ένα δωμάτιο αγοριού το 2003: ένα τεράστιο hi-fi, κούπες με αθλητικά μοτίβα, πόστερ και φωτογραφίες κοριτσιών με μπικίνι.  

Μέσα σε αυτό το φορτωμένο ντεκόρ, κεντρική θέση έχει μια φωτογραφία της Χάλι Μπέρι, που εκείνη την εποχή ήταν στο απόγειο της δόξας της και αποτελούσε πιθανόν φαντασίωση για πολλούς εφήβους, και όχι μόνο για τον Χάρι.  

Ο νεαρός πρίγκιπας, που αυτήν την περίοδο διανύει τους πρώτους μήνες του έγγαμου βίου του με την Μέγκαν Μαρκλ, πιθανόν να μην πίστευε ότι θα ξανάβλεπε αυτές τις φωτογραφίες, όταν πόζαρε τότε χαμογελαστός.  

Σίγουρα πάντως δεν περίμενε ότι θα τις έβλεπε και η Χάλι Μπέρι, τόσα χρόνια μετά, και ότι μάλιστα ότι θα έσπευδε να του κάνει καζούρα στα social media.  «ΟK πρίγκιπα Χάρι, σε τσάκωσα», έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός, συμπεριλαμβάνοντας το hashtag #HalleBerryPosta, εμπνευσμένο από στίχους τραγουδιού της Missy Elliott. protothema





ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....