RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΜΗΝΑΛΛΑΓΙΑ - ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΒΡΟΧΕΣ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ?

Ο ερασιτέχνης μετεωρολόγος Λεωνίδας Λεωνίδου έχει καταλήξει στις προγνώσεις του για τον
χειμώνα που μας έρχεται. Φαίνεται αρκετά βροχερός  

"ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ" ΛΕΕΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ


Τα μηναλλάγια «μίλησαν» ή καλύτερα τα χαμηλά και μαύρα σύννεφα, όπως και τα κρύα καλοκαιρινά αεράκια έδωσαν στοιχεία για τους μήνες που ακολουθούν. Ο φετινός χειμώνας θα είναι «βαρύς» και ο Γενάρης επικίνδυνος, αφού θα σημειωθούν τόσες βροχές που θα είναι καταστροφικές, ενώ δεν γλυτώνουμε τις πλημμύρες (ας έχουν τον νου τους τα δημαρχεία και τα κοινοτικά συμβούλια). 

Ο ερασιτέχνης μετεωρολόγος Λεωνίδας Λεωνίδου, ο οποίος εδώ και 50 χρόνια «διαβάζει» τα μηναλλάγια, έχει καταλήξει στις προγνώσεις τους για τον χειμώνα που μας έρχεται, ο οποίος φαίνεται αρκετά βροχερός και με χιονοπτώσεις που θα φθάνουν τα 2 μέτρα στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.  «Δυστυχώς τα στοιχεία που είδα είναι λίγο ανησυχητικά. 

Κυρίως τα χαμηλά και τα μαύρα σύννεφα που είδα ερχόμενος από τον Αγρό προς Λευκωσία. Σύννεφα που φανερώνουν καταστροφές, πλημμύρες και πολλές βροχές σε όλες τις περιοχές του νησιού. Αυτά τα φαινόμενα αναμένονται από τις 16 μέχρι και τις 18 του Γενάρη, ενώ οι βροχές θα συνεχιστούν μέχρι και τις 24 του μήνα», ανέφερε στην εφημερίδα μας ο κ. Λεωνίδου και εξήγησε πως επρόκειτο για πολύ δυνατά σημάδια. Σημείωσε πως εδώ και 50 χρόνια που παρακολουθεί τα μηναλλάγια πρώτη φορά είδε τέτοια χαμηλή νέφωση.  

«Βλέπω τόσες βροχές που θα μας κάνουν να τρομάξουμε», σημείωσε.  Τα πρωτοβρόχια   Θα καθυστερήσουν να πέσουν φέτος τα πρωτοβρόχια. Κάποιες βροχές αναμένονται τον Σεπτέμβρη, όμως θα είναι περιορισμένες. Το φθινόπωρο θα μας δείξει τα δόντια του γύρω στις 15-17 του Οκτώβρη αφού θα σημειωθούν πολλές βροχές σε διάφορες περιοχές του νησιού. Σύμφωνα με τον κ. Λεωνίδου, τα άσπρα σύννεφα πάνω από το Τρόοδος κατά τον Αύγουστο φανερώνουν βροχές και τον Νοέμβριο και συγκεκριμένα στις 8-10 του μήνα, στις 14-15, στις 18-22 και στις 26-29. politis.com.cy





ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....