RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

EUROVISION 2021 - ALEX & ΦΟΥΡΕΙΡΑ - ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΎΝΤΙΟ


Οταν το ShowTime Cy αποκάλυψε στις αρχές Ιουνίου ότι υπήρξε τρομερό ενδιαφέρον μεταξύ ΡΙΚ και Ελένης Φουρέιρα για την Eurovision το 2021 κάποιοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό....

Δύο μήνες αργότερα ήρθε η τεράστια επιβεβαίωση του showtime cy αφού ήδη ο Alex Papakonstantinou βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να μπει στα στούντιο με την Ελένη Φουρέιρα. Τρία τραγούδια είναι έτοιμα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα της εκρηκτικής Ελένης και η ηχογράφηση είναι δεδομένη προκειμένου να δουν ποιο από αυτά θα καταφέρει να κάνει το ΜΠΑΜ τόσο στα αυτιά της ποπ σταρ όσο και στην δισκογραφική της εταιρεία την PANIC. 

Ο ALEX ο οποίος ετοιμάσε τα τραγούδια είναι σίγουρος πως ταιριάζουν γάντι με την Ελένη Φουρέιρα και την Eurovision και το ΡΙΚ αναμένει πως και πως να γίνει η ηχογράφηση και να ακούσει το αποτέλεσμα. 

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime Cy αν υπάρξει χημεία μεταξύ ALEX και Ελένης στο στούντιο και το τραγούδι είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους τότε αμέσως έρχεται η επόμενη συνάντηση της κυπριακής αποστολής με την Ελένη και την δισκογραφική της εταιρεία για να δώσουν τα χέρια.   

Φυσικά να πούμε ότι ήδη στο ΡΙΚ υπάρχει ενδιαφέρον και από Καλομοίρα, Μέλισσες, Ελενα Παπαρίζου για να λάβουν μέρος με τα χρώματα της Κύπρου στον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision.